Іменини 15 вересня: люди з якими іменами святкують День ангела

Іменини 15 Вересня / Колаж Главред, фото flickr (Robert Cooke, Matthew Peoples)

У цей день народилося багато світових зірок, а також святкують День ангела чоловіки з більш ніж 20 іменами.

Іменини - це день, коли кожному з нас приділяють особливу увагу, адже наше ім'я стає центром цієї уваги і приводом для свята. Читайте про те, хто святкує 15 вересня День ангела.

Іменини 15 вересня: чоловічі імена

Іменини 15 вересня: жіночі імена

Ксенія - походить з давньогрецької мови і перекладається як "гостинність" або "гостинна". Ксенію можна описати як людину з вразливою, іноді навіть холодною натурою, що нагадує снігову королеву. У той же час, вона володіє якостями прекрасної подруги, на яку завжди можна покладатися. На робочому місці Ксенія проявляє активність і вважає за краще осмислений підхід замість поспіху, намагаючись ретельно обмірковувати кожне рішення.

Серафима - ім'я має глибоке релігійне коріння, пов'язане з Біблією. У Біблії, серафими - це шестикрилі ангели, і переклад з давньоєврейського цього слова означає "вогненний". В характері Серафими можна побачити дитячу безтурботну радість, деяку наївність і емоційність. Вона може проявляти зовнішню екстравагантність, але це частіше за все гра, ніж її справжня сутність. Вона вважає за краще уникати відповідальності за свої вчинки і рідко приносить радість оточуючим. Однак вона володіє чарівністю і вмінням спілкуватися, що дозволяє їй мати друзів більше, ніж недругів.

Хто народився 15 вересня

Читайте також:

Новини заразКонтакти