Гороскоп на травень для України: астролог назвала 3 міста, на які чекає доленосна подія

Війна в Україні прогноз на травень / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

Що чекає на Україну в травні. Гороскоп для міст України від астролога Яни Рубан.

Астрологічний прогноз на травень для міст України розповіла астролог Яна Рубан.

Травень 2024 року для України буде нелегким. Як розповіла астролог Яна Рубан, війна в Україні не закінчиться.

Основна енергія для України на травень

"Для нашої країни в травні буде енергія оновлення. Усе що стосується народу, людей буде певне похолодання. Випадає карта Дві сестри. Росія в травні місяці готується до наступу і десь вона може просуватися. Почнуться розмови про мир. Але, це будуть тільки розмови", - каже астролог.

За її прогнозом, енергія Марса "Бога Війни" в березні буде активізована.

Хто така Яна Тимощук (Рубан)

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерикиня, ведична астропсихологиня, тарологиня, футурологиня. Авторка унікальної методики прогнозування, йдеться на Youtube-каналі астролога.

"Можемо не побачити яскравих просувань ЗСУ. В останньому місяці весни буде ще недостатньо допомоги, щоб просуватися вперед. Може бути заморозка війни", - каже астролог.

Гороскоп по містах на травень в Україні

Київ

"Проблеми можуть бути з водою. До столиці приїжджатимуть багато людей, підписуватимуться важливі документи, про які можемо й не знати", - зазначила астролог.

Дніпро та Нікополь

"На Дніпро чекають важкі удари в травні. Йде велика боротьба. Місто перебуває в запеклій боротьбі. Нікополь. Місто якийсь час бомбити не будуть. РФ буде переключатися на інші регіони", - каже Яна Рубан.

Харків

"Енергія смерті йде. Але за Харковом стоїть світовий уряд. У місто будуть вкладатися великі гроші світових правителів. Повністю місто не знищать, але буде важко", - сказала астролог.

Суми

"Будуть три важкі удари, особливо в прикордонних районах", - йдеться в прогнозі.

Запоріжжя

"Йде енергія втрат, будуть продовжувати кошмарити місто", - зазначає фахівець.

Чернігів

"Проблема із захистом неба. Буде щось важке".

Житомир

"Випадає карта "Вежі" на найближчі 3 місяці. Може трапитися щось неприємне".

Одеса

"Місто бомбитимуть постійно. На жаль, ситуація не зміниться", - заявила вона.

Львів

"У місті можуть бути якісь втрати. Взагалі карти показали на західні регіони, що там, у якийсь період буде важче, ніж на Сході України", - каже астролог.

Що чекає на Росію в травні - гороскоп

"РФ у травні чекають дуже важкі удари. Прильоти можуть дуже серйозно вплинути на логістику. Це можуть бути мости. Буде багато втрат у них. З боку РФ війну ніхто не хоче закінчувати", - каже астролог.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Новини заразКонтакти