Це не просто так: чому губки для миття посуду продають різнокольоровими

Які бувають губки для миття посуду/ Колаж Главред, фото freepik

Від того, яку губку ви виберете, залежить як добре вимиється посуд.

Чи замислювалися ви хоч раз у житті, чому губки для миття посуду продають різних кольорів? Якщо ви думали, що вони однакові, поспішаємо вас здивувати - це не так. Що означають кольори губки і чим краще мити посуд, читайте на Главреді.

Чому губки для миття посуду різного кольору

Губки для миття посуду можуть бути різного кольору з кількох причин:

Можливо, вам буде цікаво: Пилосос більше не потрібен: найлегший спосіб прибрати шерсть із килима, лайфхак.

Губки, якими не можна мити посуд

Під час вибору губки для миття посуду слід уникати використання металевих губок або сталевої вати, оскільки вони можуть залишати подряпини на поверхні посуду, особливо якщо він із нержавіючої сталі, має неміцне пластикове покриття або антипригарне покриття. Також не рекомендується використовувати губки з надмірною абразивністю, призначені для чищення грубих поверхонь, оскільки вони можуть пошкодити посуд. Крім того, ніколи не слід використовувати для миття посуду губки, які раніше застосовувалися для прибирання у ванних кімнатах або інших забруднених місцях, щоб уникнути поширення бактерій.

Найкращі губки для миття посуду

Вибір губки залежить від ваших особистих уподобань, типу посуду, який ви миєте, і рівня забруднення. Важливо регулярно замінювати губки для миття посуду, оскільки вони можуть стати джерелом бактерій.

Читайте також:

Новини заразКонтакти