Чим почистити дзеркала, щоб блищали: дуже простий, але ефективний спосіб

Як прибрати розлучення з дзеркала і відмити його до блиску / Скріншот YouTube

Якщо у вас розводи на дзеркалі не відмиваються, спробуйте простий спосіб з перекисом водню і звичайною водою у пульверизаторі, які потрібно змішати.

Багатьом господиням добре відомо, що помити дзеркала так, щоб не було розводів, вкрай непросто. Буває, навіть спеціальні засоби не допомагають відмити їх таким чином, щоб не було слідів. У такій ситуації виникає питання, чим почистити дзеркало у домашніх умовах і без використання побутової хімії. Ми розповімо, як це зробити досить швидко і легко.

Чим помити дзеркала без розводів у домашніх умовах

Щоб помити вдома дзеркала без розводів, не потрібно бігти в магазини побутової хімії за дорогими засобами. Вони не завжди бувають ефективними, навіть незважаючи на високу ціну. Достатньо швидко збігати в аптеку і купити перекис водню.

Приготуйте розчин для миття дзеркала

Беремо пульверизатор, наливаємо туди воду і перекис водню. Пропорція повинна становити приблизно 1:1. Розчин готовий і його можна використовувати.

Висушіть дзеркала рушником

Після цього беремо і бризкаємо розчин на дзеркало і витираємо старою газетою або паперовими рушниками. Краще, щоб це були рушники, папір, а не тканинні ганчірки.

У підсумку ви відмиєте дзеркала до блиску, жодних розводів не буде. Такий спосіб можна використовувати і для миття вікон.

Інші новини:

Новини заразКонтакти