StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро з 5 до 11 лютого: карти розкажуть, чого чекати цього тижня

4 лютого 2024, 16:09оновлено 6 лютого, 18:55
Риби, цього тижня вам може здатися, що ви виявилися втягнуті в конфлікт.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 5 до 11 лютого карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Трійка Кубків

Дозвольте хорошим часам текти! Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому цього тижня ви можете опинитися в режимі "вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечір у місті з друзями. Влаштуйте звану вечерю для сім'ї. Зберіть кілька колег і рушайте на щасливу годину. Річ не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви відчуєте з тими, хто вас оточує. Життя - це не тільки відповідальність і зобов'язання, тож розслабтеся й отримуйте задоволення просто зараз!

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Любовний гороскоп з 5 до 11 лютого: Леву - неправильна любов, Терезам - підозри.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Сімка Кубків

Вам здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня Сімка Кубків визнає, що у вас багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним справам, виявилося неможливим приділити належну увагу якійсь одній з них. У результаті одна або кілька областей постраждали. Вибір може бути нашим другом, але може бути і нашим ворогом. Зараз саме час зрозуміти, куди найкраще витратити свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Король Кубків

Ваша тема цього тижня - успішне застосування сили, а точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролює ситуацію. Отримання цієї карти - нагадування про необхідність використовувати свою емоційну зрілість, коли ви розбираєтеся з тим, що життя підкинуло вам останнім часом. Можливо, ваш початковий інстинкт полягав у тому, щоб придушити будь-які емоції, які ви відчували у зв'язку з цією ситуацією. І навпаки, ви могли дозволити своїм емоціям взяти гору над вами. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і голову, щоб впоратися з цією особистою проблемою.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Двійка Кубків

Двійка Кубків говорить про те, що цього тижня для вас на першому місці буде партнерство. Це може бути романтичне партнерство, а може бути щось, що ви побудували з платонічним або професійним союзником. Навіть якщо ваші стосунки з цією людиною перебувають на ранній стадії, вони здатні перерости в щось, що принесе вам обом користь у довгостроковій перспективі. Витратьте час на розвиток цих стосунків зараз, одночасно радіючи з того, що ваші об'єднані сили і взаємне захоплення приведуть вас обох далеко.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів уособлює високу енергію і поступальний рух уперед, сигналізуючи про те, що настане час, коли потрібно буде доводити справи до кінця і втілювати їх у життя. Цього тижня вам може здатися, що на вас навалилося безліч справ, і вам буде важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими чинниками, зосередившись на одній меті й усунувши всі відволікаючі чинники, щоб сконцентруватися на ній. Використовуючи цю енергію у своїх інтересах, ви перетворите цей період на період великої продуктивності та прогресу.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Королева Жезлів

Чи не правда, ви - справжній світський метелик? Королева Жезлів вказує на те, що цього тижня вас переповнює енергія чарівності й ентузіазму, і оточуючі не зможуть цього не помітити. Ба більше, ви можете опинитися в центрі загальної уваги! Це ідеальний час для того, щоб заявити про себе, налагодити контакт з іншими людьми і влитися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може виявитися заразливим.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Туз Пентаклів

Туз Пентаклів сигналізує про те, що цього тижня перед вами відкриється безліч нових можливостей у матеріальному світі. Ви відчували себе загальмованим у своїй кар'єрі? Інвестиції не окупилися так, як ви розраховували? Вам не вдавалося заробити на ідеї, яка у вас була? Зараз усе може змінитися! Будьте напоготові, адже новий початок у будь-якій із цих сфер може бути вже не за горами. Чи вирішите ви скористатися цим, залежить тільки від вас, але така можливість, безумовно, є.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Імператриця

Отримання карти Імператриці говорить про те, що цей тиждень присвячений отриманню дарів, які знаходяться навколо вас. Легко потрапити в шалений ритм повсякденного життя, але зараз вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. З'їжте смачну їжу. Зупиніться і понюхайте квіти. Вдихніть свіже лісове повітря. Заземлившись у такий спосіб, ви відкриєте в собі здатність бачити, відчувати запахи, чути, торкатися, куштувати й по-справжньому відчувати всі найбільші блага життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Імператор

Імператор закликає вас повністю оволодіти своєю справжньою силою! Ваш життєвий досвід допоміг вам знайти цінну мудрість і проникливість. Як ви можете використовувати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використовувати це, щоб допомогти іншим? Цього тижня ви можете попросити настанови або поради у когось із близьких - не ухиляйтеся. Крім того, ви можете опинитися перед обличчям складного особистого рішення. Не хвилюйтеся, тепер у вас є знання і перспективи, які допоможуть вам впоратися з будь-яким із цих сценаріїв із позитивним результатом.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволяєте собі борсатися в морі жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний і не повинен применшуватися, це не дає вам права назавжди застрягти в цьому режимі. Зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти, що знаходяться прямо перед вами, і не зможете рухатися далі, до більш зелених пасовищ. Надія ще є, і цього тижня вам важливо знайти, де вона знаходиться, і переключити свою увагу на неї.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Маг

Цього тижня вам пропонується розкрити свій потенціал! Маг усвідомлює, що весь світ знаходиться у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати бажане. Цього тижня вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність із вашими цілями - все дійсно може статися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтеся зав'язати романтичний зв'язок? Намагаєтеся поліпшити свій грошовий потік? Не бійтеся йти до мети, адже зараз ви - машина для маніфестації!

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: П'ятірка Жезлів

Цього тижня вам може здатися, що ви опинилися втягнуті в конфлікт! П'ятірка Жезлів вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але стикаєтеся з перешкодами, які заважають вам просуватися вперед. Можливо, вам здається, що вашу точку зору заперечують, або ж вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому разі, цього тижня вам доведеться по-справжньому прислухатися до чужої думки. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним зворотним зв'язком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти