У грудні чекайте обманів: Влад Росс передбачив фінансові потрясіння в останній місяць року

Прогноз на ділову активність / Колаж Главред, фото УНІАН, скріншот YouTube (Spiritual Dive), flickr (НБУ)

Відкладіть всі великі покупки до більш вдалого періоду, щоб вас не обдурили.

Відомий астролог Влад Росс поділився своїми прогнозами ділової активності в останній місяць 2023 року.

У бесіді з Главредом він зазначив, що Венера створить напружений аспект поблизу 10 грудня, тому 9-11 числа будуть не найвдалішими.

Ділова активність у грудні - прогноз від Влада Росса

Також 20-22 грудня Венера буде створювати дуже складні аспекти. У ці дати доведеться похвилюватися через фінансові справи. На ці числа ні в якому разі не призначайте важливих переговорів, зустрічей і підписання важливих контрактів.

Марс зробить напружений аспект з Нептуном 29 грудня. Тому перед Новим роком, особливо в цю дату, потрібно вкрай обережно приймати рішення, особливо що стосуються фінансів і великих покупок. Також ця дата небезпечна тим, що у вас можуть виманити гроші або обдурити на дуже велику суму.

Також на ділову сферу вплине Меркурій, який буде статичним і ретроградним з 11 грудня до 4 січня. Найсильніше це буде відчуватися з 31 грудня по 4 січня. В цей час краще нічого значущого не робити, а веселитися, відпочивати, тобто не робити ніяких важливих кроків.

У бізнесменів грудень 2023-го буде хорошим місяцем для продажів. Більшу частину цього місяця Марс буде вельми гармонійний. У своєму темпі він буде рухатися до кращого майбутнього.

"Якщо у вас є задумки зробити щось нове, то краще поквапитися і встигнути з цим в першій декаді грудня, поки Меркурій не став ретроградним", - радить Росс.

Останній тиждень грудня в плані бізнесу і грошей буде не особливо вдалим для починань. Справи, розпочаті 29-31 грудня, можуть принести глобальні розчарування. У період ретроградності Меркурія, тобто після 11 грудня і до кінця місяця, краще все переробляти, переписувати і переглядати. Йдеться про справи, документи, контракти та домовленості. Планувати що-небудь нове не слід.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс попередив про кризи і зради у грудні 2023 році. Пристрасті будуть кипіти і вдома, і в особистому житті, оскільки Венера буде в знаку Скорпіона з 4 до 29 грудня.

Також астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Терезів. Вона розповіла, що найголовніша подія Місяця - розворот Меркурія в ретроградний рух в четвертому будинку гороскопу.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Читайте також:

Новини заразКонтакти