Україні загрожують серйозні обстріли: Росс назвав небезпечні дати в серпні 2024 року

Влад Росс опублікував гороскоп на серпень 2024 року / Колаж: Главред, фото: УНІАН, 125 окрема бригада ТРО

Астролог Влад Росс спрогнозував, коли можливі перші спроби українського контрнаступу.

Астролог Влад Росс назвав головні астрологічні події серпня та розповів, як вони вплинуть на події не лише в житті людей, а й на те, що відбуватиметься на фронті. Також фахівець попередив, у які дні можливі масові обстріли України.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози від Анжели Перл на останній місяць літа, читайте матеріали:

Молодик буде у Леві 4 серпня о 14:13. Цього дня потрібно загадувати бажання та будувати плани.

Венера перейде в знак Діви 5 серпня, тому весь місяць у коханні та стосунках торжествуватиме тверезий розрахунок, сказав Росс в інтерв'ю Главреду.

5 серпня Меркурій стане ретроградним.

"Тому 3-6 серпня - найгірші дні місяця для підписання будь-яких паперів. А ось 8 серпня - це єдиний день місяця, коли можна вдало провести переговори, які матимуть блискучий результат. Це пов'язано з тим, що цього дня Меркурій з'єднається з Венерою", - попередив астролог.

Увесь серпень, а особливо 8-ме число, сприятливий для зустрічей із друзями з минулого і відновлення стосунків, зокрема любовних.

14 серпня Марс з'єднається з Юпітером. У цей час Україні може бути нарешті дано необхідну їй зброю, а F-16 почнуть використовуватися українською армією.

"Марс символізує війну, Юпітер - розширення, тому можливі перші спроби українського контрнаступу, принаймні, він почне готуватися з другої половини серпня", - припустив Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

19 серпня - повня та жорсткий квадрат Юпітера до Сатурна.

"У цей час є загроза масованих обстрілів України. Та й уся друга половина серпня буде небезпечною в цьому плані", - попередив астролог.

Дивіться відео - Астрологічний прогноз Влада Росса на серпень:

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс попередив, що серпень буде складним періодом у грошовому плані. Астролог розповів, як не втратити гроші в останній місяць літа.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти