"Прогнози не дуже хороші": на Зеленського готують замах, таролог назвала терміни

Володимир Зеленський / president.gov.ua

Главу держави захочуть "вплутати в якусь брехню", не виключила Олена Бюн.

Ситуація в травні стане набагато спокійнішою, на президента Володимира Зеленського очікують гарні новини, заявила відомий таролог Олена Бюн.

Вона прогнозує, що на Україну чекатиме підтримка як всередині країни, так і ззовні, крім того очікується фінансова допомога для країни.

Разом з тим експерт не виключила, що главу держави захочуть «вплутати в якусь брехню, але завдяки своїй інтуїції він зможе зрозуміти це і не дасть себе обдурити». Вона не виключила, що це стосуватиметься домовленостей про закінчення війни.

«На жаль, бачу, що Росія готує новий замах на життя Володимира Зеленського. Але цього разу дуже прискіпливо... і людина, з якою перебуватиме президент поруч, може серйозно постраждати. Або якась близька людина, або охоронець... у Зеленського є шанс вижити, а ось у цієї людини прогнози не дуже хороші...", - говорить таролог.

Читати такожНародження спадкоємця Путіна: з'явився несподіваний прогноз про кінець війни і розвал РФ

Бюн додала, що в травні буде ще одна гучна справа — притягнути до відповідальності людину, яка вчинила в Україні тяжкий злочин. Тому цілком ймовірно, що в разі помсти він або його оточення можуть почати готувати замах на керівника держави.

Читати такожЧорна магія з ритуалами для Путіна: таролог розкрила несподіваний сценарій війни в Україні

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус спрогнозував, що в найближчій перспективі хід бойових дій в Україні буде характеризуватися ускладненням.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти