Гороскоп на липень 2023 для Левів: розставання, затримка в грошах і великі витрати

Гороскоп на липень 2023 року для Левів / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

У липні потрібно займатися здоров'ям і звернути увагу на своє харчування, якість сну, подумати, як впливає на вас стрес, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, повня 3 липня покаже правду в будь-якій ситуації. Ймовірно, це стосуватиметься роботи - ви вирішите, звільнятися чи ні, дізнаєтеся, прийняті ви на роботу чи ні. Також Левам потрібно буде ухвалити рішення щодо роботи, помічників, няні, асистентів у бізнесі. Крім того, Левам варто подумати про те, як багато енергії у вас є і який у вас режим. У липні потрібно займатися здоров'ям, здавати аналізи. Зверніть увагу на своє харчування, якість сну, подумайте, чи впливає на вас стрес, каже гороскоп.

11 липня Марс входить в сектор грошей, доходу, прибутку. Леви будуть проявляти активність. Ви будете з кимось домовлятися, наприклад, їздити дивитися квартири, проводити консультації один на один. З 11 липня може бути багато витрат. Ви будете багато заробляти, але і багато витрачати. Будьте обережні, порадила астролог.

12 липня Меркурій входить в знак Лева. Ви будете більше спілкуватися, проводити час з друзями. Можуть бути публічні виступи, іспити.

Молодик 17 липня принесе Левам нове починання, нове місце, поїздку далеко, отримання візи. З'явиться ідея іммігрувати, почнеться новий цикл. Деякі Леви захочуть побути в ізоляції, на самоті. Також представники знака будуть займатися самопізнанням, ви будете дивитися всередину себе, почнете медитувати, будете вивчати руни, таро, психологію. Можливо ви почнете працювати з психологом, лікуватися від залежностей. У будь-якому випадку Леви будуть приділяти багато уваги своєму внутрішньому світу. У цей період добре викидати старі речі, позбавляти від усього непотрібного. Можна поїхати в санаторій або в ретрит. Вдалий час для схуднення.

18 липня кармічні вузли змінюють знак. Північний вузол входить в дев'ятий будинок гороскопа: у вас з'являться можливості зростання, розширення. Північний вузол покаже можливості зростання. Ви можете почати навчати, видати свою книгу, щось опублікувати. Також в найближчі півтора року ви отримаєте нові знання.

23 липня Венера - планета любові, краси, комфорту і грошей - зупиняється і розвертається в ретроградний рух. В особистих стосунках можливе розставання, можлива затримка в грошах або переоцінка стосунків з друзями. Ви можете по-іншому ставитися до своєї зовнішності. До 4 вересня не можна робити жодних пластичних операцій, вступати в шлюб.

24 липня Леви будуть в центрі уваги. 29 липня чекайте на новин про гроші. З'являться фінансові ідеї.

Багатьом Левам в липні пощастить в досягненні цілей, особливо тим представникам знака, які народилися з 1 по 6 серпня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео - Гороскоп Лев на липень 2023 від Анжели Перл:

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти