StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ворожіння на Водохреща 2022: на долю, здійснення бажань і судженого

18 січня 2022, 14:51оновлено 3 лютого 2022, 17:40
Ворожіння на Водохреща вдома, прості ворожіння на гребінці, на бажання і на обручку.
ворожіння на Водохреща
Ворожіння на Водохреща / depositphotos.com/

Ніч з 18 на 19 січня – Водохресний святвечір – період особливої магічної сили. Енергія дня допоможе відкрити завісу майбутнього, а Всесвіт – почути найпотаємніші бажання.

У ніч на Водохреща в храмах проходять Божественні літургії та освячення води. Про те, коли потрібно набирати воду і як її застосовувати, читайте в матеріалі: Водохреща 2022: коли набирати воду, як правильно зберігати і використовувати святу воду.

Привітання з Хрещенням і листівки шукайте в нашій добірці: "З Водохрещем!"- листівки, душевні привітання і картинки до світлого свята.

відео дня

У Водохресну ніч дівчата збиралися разом, щоб поцікавитися, що їх чекає в майбутньому, і чи зможуть вони знайти своє сімейне щастя в цьому році. Підказки долі вони знаходили в ворожіннях.

Період Святок завершується Водохресним Святвечором і святом Богоявлення. Ця ніч остання взимку, коли незаміжні дівчата могли дізнатися своє майбутнє, а заміжні Матрони поворожити на бажання, достаток або кількість дітей.

Ворожіння на Водохреща перед сном

Ворожіння на папері полягає в тому, що на 12 шматочках паперу пишуть заповітні бажання і складають їх під подушку. Після цього, ні з ким не розмовляючи потрібно лягти спати. Вранці потрібно витягнути три листочка. Випали бажання збудуться в цьому році.

Ворожіння на бажання на дзеркалі. Просте водохресне ворожіння, для якого потрібно дзеркало, принесене з вулиці, і ялинові гілки. На дзеркалі потрібно рукою написати своє бажання і покласти під ліжко, разом з гілочками. Якщо з ранку надпису не буде - бажання збудеться.

читайте такожТетянин день 2022: дата, традиції і заборони свята

Ворожіння на Водохреща з обручкою

Це ворожіння дозволить незаміжнім дівчатам дізнатися, коли очікувати заповітної пропозиції і радісної урочистої події. Для цього потрібно було взяти обручку, нитку і склянку з водою. Наповнити склянку водою на три чверті і повільно на ниточці опустити колечко в воду. Повільно витягуючи прикрасу, потрібно рахувати удари об стінки склянки. Скільки разів вдарилося - через стільки років і заміж. Якщо обручка жодного разу не вдарилася об стінки – весілля в цьому році можна не чекати.

читайте такожКоли Водохреща 2022: дата, заборони і традиції дня

Ворожіння на Водохреща з гребінцем

У ніч з 18 на 19 необхідно перед сном розчесати волосся, примовляючи: "Суджений-ряджений, прийди до мене вбраний" і покласти гребінець під подушку. Той, хто прийде уві сні і є суждений.

Ворожіння на Водохреща на воску

Поворожити на майбутнє можна за допомогою свічки (бажано церковної і білого кольору). Підпаліть свічку і накапайте трохи воску в холодну чисту воду в неглибокій тарілці. Трактуючи фігури, які утворилися на дні, можна покладатися на політ фантазії. Прямі лінії означають нові починання, точки – грошові надходження. Цифри і букви натякають про дати та імена, зірка або підкова пророкують удачу, а хрест – неприємності. Павук може свідчити про хитрість і підступності, а кішка – про зраду.

читайте такожПравославний календар на лютий 2022: які церковні свята чекають українців

Прості способи ворожіння на Водохреща

Можна поворожити на книзі. Потрібно взяти стару книгу, яку читало не одне покоління на духовну або релігійну тематику. Потім потрібно зосередитися, сформулювати питання і, посидівши трохи в тиші, загадати сторінку і рядок. Її потрібно прочитати до кінця речення і трактувати послання, проявивши винахідливість.

На бажання по вікнам, що світяться. Потрібно загадати бажання і вийти у двір багатоквартирного будинку. Порах*йте вікна, в яких горить світло. Парне число говорить про те, що бажання збудеться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти