StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У чому секрет вродженого імунітету - відповідь вчених

25 липня 2021, 03:02
Секрет вродженого імунітету, як кажуть вчені, і механізм його роботи ще поки не до кінця вивчений, але цілком чіткий і цілком якісно працює.
Імунітет
У чому секрет вродженого імунітету - відповідь вчених / Pixabay

Які з'єднання активують білковий комплекс, який відповідає за вроджений імунітет. Результати дослідження представників Техаського університету і вчених з Німеччини та Ізраїлю були опубліковані в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences.

Як повідомляють вчені, їх відкриття допоможе розробити нові методи лікування аутоімунних захворювань. Вони заявляють, що секрет вродженого імунітету міститься в двох ендогенних (що виробляються всередині організму) молекулах. Це мембранний білок TLR4 і білок MD-2. Раніше механізм їх роботи був не до кінця вивчений.

Дослідники довели, що у ссавців наявність вродженого імунітету залежить від того, якою виявилася перша реакція організму на потрапляння в нього інфекції, тобто наскільки ефективно спрацювали мембранний білок TLR4 і білок MD-2.

відео дня

читайте такожЯк зрозуміти, наскільки у вас сильний імунітет: п'ять маркерів

Нагадаємо, раніше експерти заявляли, що список травм і пошкоджень організму, які трапляються у людей, які зловживають роботою з гаджетами, постійно зростає.

Вчені встановили-люди, які курять сигарети з нікотином, в більшості випадків заражаються коронавірусом covid-19 швидше, а хвороба протікає у них з набагато більш серйозними ускладненнями (ніж у тих, хто не курить зовсім).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти