StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому чоловіки в шлюбі вмирають частіше холостяків - відповідь експертів

23 червня 2021, 23:58
Дослідження базується на великих медичних даних, які отримані в результаті 32-річних досліджень, які відстежували чоловіків та їх смертність.
1231212
Чому чоловіки в шлюбі вмирають частіше холостяків / Roxy Mystic / flickr.com/

Незадоволеність подружнім життям - одна з причин передчасної смерті одружених чоловіків. Такого висновку дійшли психологи з Тель-Авівського університету. Про це повідомляє портал The Times Of Israel.

Нове дослідження показує, що незадоволеність шлюбом за своїм впливом на тривалість життя серед чоловіків може зрівнятися з такими факторами ризику, як куріння і відсутність фізичної активності. Дослідження засноване на великих медичних даних, отриманих в результаті 32-річних досліджень, які відстежували 10 тисяч Ізраїльських чоловіків і їх смертність.

"Коли ми більше знаємо про зв'язок між психологічним благополуччям та фізичним здоров'ям, ми виявили, що задоволеність шлюбом на початку дослідження була прогностичним фактором смерті в цілому та смерті від інсульту", — сказав доктор Шахар Лев-АРІ (Shahar Lev-Ari), керівник департаменту зміцнення здоров'я медичного факультету Саклера Тель-Авівського університету.

читайте такожЗаборона на секс до шлюбу і бої жінок за чоловіків-прогноз по пандемії Covid-19

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували: незважаючи на стереотип - мовляв, все до Єдиного чоловіки зраджують партнеркам - в реальності до цього схильні тільки окремі особини "сильної статі".

В Мережі опублікували топ-3 причин, чому жінки шукають секс на стороні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти