StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як розпізнати серцевий напад - відповідь медиків

16 червня 2021, 01:01
Часом від того, чи вчасно людина або його рідні зуміють розпізнати Серцевий Напад, залежить життя - без перебільшення, всяких гіпербол та такого іншого.
Серце
Як розпізнати серцевий напад - медики відповіли / Barbara Schmidt-Keller / flickr.com

Симптоми серцевого нападу найчастіше викликані недоліком надходить в орган крові. Медики перерахували п'ять найбільш поширених ознак захворювання, включаючи біль у грудях і незрозуміле потовиділення. Про це повідомляє медичний сайт Healthline.

Серцевий напад може виявитися симптомом ішемічної хвороби, коли в артеріях накопичуються жирові відкладення, що обмежує кількість крові, що надходить в серце. Симптомів серцевого нападу чимало і вони, як правило, розрізняються у чоловіків і у жінок, по-різному проявляються у людей. Але найпоширенішою ознакою є біль у грудях. Цей біль може поширюватися на верхню половину тіла і навіть на руки. Може з'явитися надмірне потовиділення і незрозуміла нудота. Деякі можуть відчувати сильне запаморочення або відчувати сильну втому.

"Під час серцевого нападу кровопостачання, яке живить серце киснем, припиняється, і серцевий м'яз починає відмирати. У деяких людей з серцевим нападом є попереджувальні знаки цього стану, в той час як У інших немає ніяких", — повідомляють медики.

читайте такожЧи може сон на лівому боці бути небезпечним для серця: лікарі дали відповідь

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ писали, що захворювання ясен здатне спровокувати серцеві захворювання, оскільки скупчення "поганих" бактерій у роті може потрапити в кровотік.

А незвичайний - кислий - присмак у роті може бути симптомом інфаркту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти