StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерти розповіли, в якому вигляді чай небезпечний для тіла

6 квітня 2021, 23:30
Фахівці детально пояснили, за якої умови регулярне і постійне вживання великої кількості чашок чаю викликає серйозні проблеми для організму.

Чай
Експерти розповіли, в якому вигляді чай небезпечний для тіла / maitea6 / Flickr

Група західних вчених попередила людей про небезпеку постійного вживання гарячого чаю (тобто температура якого перевищує 60 градусів за Цельсієм). Про це повідомляє портал Pledgetimes з посиланням на вчених.

Як кажуть дослідники, якщо поєднувати гарячий чай з холодними продуктами, то в стравоході можуть з'являтися виразки і розвиватися гастрит. Це, своєю чергою, також сприяє розвитку злоякісних новоутворень в тілі - тобто гарячий чай може стати тригером для того, щоб процес став розвиватися.

Крім того, до тригерних факторів дослідники віднесли куріння і вживання алкоголю.

читайте такожЯкий чай продовжує життя - відповіли вчені

Чай: користь і шкода

  • Лікарі розповіли, які чаї допомагають якісно схуднути. Медики стверджують, що певні види чаїв надають неоціненну допомогу в скиданні ваги.
  • Були названі вісім трав'яних чаїв, які зменшують здуття живота.
  • Вчені з'ясували, який чай корисніше всього для організму. Дослідники стверджують, що чай з одного популярного плоду вкрай корисний для тіла.
  • Стало відомо, яка популярна добавка до чаю добре спалює холестерин. Вчені відшукали новий спосіб боротьби з утворенням холестеринових бляшок.
  • Виявлено побічні ефекти імбирного чаю. Деякі побічні ефекти, такі як печія, діарея і дискомфорт в животі, можуть виникнути, якщо людина споживає понад 5 грамів цієї речовини в день.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти