Календар магнітних бур на травень 2021: дати та рекомендації

Магнітні бурі в травні 2021 - прогноз дат і поради, як пережити / 1zoom.ru

Прогноз магнітних бур на травень 2021 обіцяє важкий місяць для метеозалежних людей: очікується кілька дуже сильних геомагнітних ударів.

Магнітні бурі в травні 2021 відрізняються однією неприємною особливістю: вони будуть затяжними. Тобто метеозалежним людям страждати від геомагнітних збурень доведеться не лише важко (через силу кожної з бур), але і довго.

Найчастіше магнітні бурі провокують скачки артеріального тиску, прискорення пульсу, задишку і головний біль. Це пояснюється тим, що під час магнітних бур звужуються капіляри. Це провокує проблеми з кровотоком, і врешті-решт спазми та кисневе голодування.

Крім того, магнітні бурі часто стають причиною швидкої стомлюваності, низької працездатності і підвищеної сонливості. Через погане самопочуття у людей псується настрій, можлива апатія або навпаки – спалахи злості.

Тому фахівці і радять готуватися до магнітних бур заздалегідь, а на самі дати магнітних бур в травні 2021 року не планувати особливо важливих справ або проекти, які потребують підвищеної концентрації або вимагають сильних фізичних навантажень.

Читайте такожМагнітна буря з 25 травня 2021: коли досягне 6 балів і що робити

Розклад магнітних бур на травень 2021: коли, якого числа магнітні удари 2021

Вже перші дні місяця стануть випробуванням для метеозалежних людей.

Лікарі радять під час магнітних бур їсти овочі, фрукти і рибу – замість м'яса, жирних і кондитерських виробів. Головне – не переїдати. На роботі під час магнітних бур найкраще перекушувати бананом: в ньому багато калію (який захищає організм від впливу магнітних бур), він також допомагає при стресі.

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

Читайте такожМісячний посівний календар на травень 2021: докладний план

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти