Дієтолог розповіла про новий спосіб схуднення

Дієтолог розповіла про новий спосіб схуднення /Yuri Zamashkin / flickr.com/

Експерт-дієтолог Пола Норріс детально повідала про спосіб правильно почати процес схуднення тим людям, які не хочуть зменшувати порції своєї їжі.

Австралійський дієтолог Пола Норріс дала пораду, як схуднути без скорочення розміру порцій і зробити їжу корисніше. Про це повідомляє британський портал Dailymail.

Експерт порекомендувала людям замінювати деякі інгредієнти свого харчування менш калорійними. Зокрема, вона запропонувала скоротити вдвічі кількість фаршу при приготуванні спагетті болоньєзе, а замість нього додавати чорну або червону квасолю. У фарш при цьому можна додати терту моркву, гриби або цукіні. На думку дієтолога, таким чином людина не тільки економить калорії, але і додасть цінну клітковину.

Норріс також закликала замінювати сир чеддер пармезаном, оскільки він володіє більш різким смаком і його кількість можна скоротити вдвічі без будь-якого збитку. Вживання 20 грамів пармезану замість 40 грамів чеддера дозволить заощадити 45 калорій.

Замість майонезу в салатах, на думку дієтолога, краще використовувати суміш з двох столових ложок фільтрованого грецького йогурту, однієї чайної ложки діжонської гірчиці, чайної ложки лимонного соку, а також солі і перцю. В середньому це дозволить уникнути зайвих 180 калорій. А йогурт сам по собі стане корисною альтернативою ще й сметані.

Читати також"Вбиває імунітет": експерти назвали шкідливу дієту

Дієта - що було раніше:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти