7 гріхів тих, хто на дієті: уникайте цих поширених помилок, якщо хочете схуднути

7 головних помилок при схудненні / Фото pixabay.com

нколи на шляху до тіла мрії ми робимо такі очевидні й прості помилки, що аж прикро. Часто ми це робимо через незнання.

Намагаючись позбутися від зайвих кілограмів, ми часто допускаємо прикрі промахи, які заважають нам досягти бажаних результатів в короткі терміни. Перевірте, чи не допускаєте Ви цих поширених помилок при схудненні.

Інколи на шляху до тіла мрії ми робимо такі очевидні й прості помилки, що аж прикро. Часто ми це робимо через незнання. Засновник школи і дієтолог Андрій Невський розповів про 7 типових помилок тих, хто дотримується дієти. Тому мотайте на вус і худніть ефективно!

ТОП-7 помилок при схудненні

Якщо ви на дієті і нічим зайнятися, то у першу чергу будете думати про їжу. Але якщо ви чимось захоплені, то можете навіть забути про обід. Тому складіть свій денний розпорядок так, аби у вас було якомога менше вільного часу: робота, хобі, прогулянки, відпочинок.

Складіть раціон заздалегідь – і вам не доведеться перекушувати чим доведеться. Зазвичай такі перекуси не збалансовані щодо білків, жирів та вуглеводів, мають багато калорій, але почуття ситості не дають.

Перекус передбачає невелику порцію їжі, але погодьтеся, з постійними перекусами можна легко перебрати свою денну норму калорій. Харчуйтеся 3 – 4 рази на день нормальними порціями.

Ви можете їсти лише корисну й правильну їжу, але якщо ви їсте "за трьох", ви все одно будете набирати вагу. Використовуйте невеликий посуд і не переїдайте.

Використовуйте на дієті невелику посудину, щоб уникнути великих порцій / Womenlikes

Коли бракує сну люди зазвичай починають заїдати це чимось смачненьким. Гормони насичення втрачають чутливість, тому часто переїдають. Пам'ятайте, сон неможливо нічим замінити.

Часто їжу доїдають, щоб вона не пропала. Проте під час цього ніхто не рахує ці калорії до своєї денної норми. Залишки страви краще відразу відправити в смітники, аби не шкодити своїй фігурі.

Інколи й справді лишні калорії можна компенсувати на біговій доріжці. Але часто це робити не можна. Надлишкові тренування – великий стрес для організму.

Читати такожТОП-5 варіантів корисної вечері для стрункої фігури, які швидко і легко готуються

Раніше відомий дієтолог і колишній фітнес-тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська поділилася кількома прийомами, як урізноманітнити раціон, якщо ви хочете харчуватися правильно.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти