StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років

17 травня 2021, 20:40оновлено 18 травня 2021, 07:47
Якщо у вас за спиною половина століття, то настав час чесно озирнутися навколо й переоцінити вміст своїх шаф. Звісно, доведеться з чимось прощатися.
Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
Кросівки не треба носити до дірок / Instagram

У 50 років багато чого тільки починається, і насамперед – любов до себе. Тому саме час переглянути вміст своїх шаф, в яких за половину століття накопичилося чимало речей, і звільнити своє життя для нового. Але не тільки!

Настав час уважно озирнутися навколо й чесно відповісти собі на кілька простих запитань: "Що мене радує?", "Які речі я зберігаю тільки як спогад?" і "Що я давно не ношу, не використовую, і зберігаю незрозуміло чому?"

Річ не тільки в тому, щоб знайти те, що радує вас, але й позбутися від усього зайвого. До того ж у 50 років важливо відкритися новим відчуттям, аксесуарам, одягу, взуттю, й дозволити собі те, від чого через звичку або забобони бракувало часу.

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років

Старі гребінці та щітки

Ваш улюблений гребінець, яким користуєтеся вічно, занадто застарів. Ба більше: в ідеалі гребінці треба міняти щороку. По-перше, в них знаходиться занадто багато бактерій. По-друге, з віком волосся стає більш ламким, тому заміна гребінця вбереже його від зайвих пошкоджень.

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
Старі гребінці треба викинути після 50 років / Instagram

В'єтнамки

Шльопанці на тонкій підошві гарні для відпустки, але носити їх удома – не найкраща ідея. Запам'ятайте: якщо носити в'єтнамки занадто довго, то можна "заробити" проблеми з колінами, щиколотками й навіть спиною. Ось чому у 50 років настав час купити собі хороші домашні капці на якісній підошві.

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
В'єтнамки треба викинути після 50 років / Instagram

Дротяні вішалки

Не важливо, купили ви свої вішалки з дроту на великому розпродажі або отримали їх у подарунок в хімчистці - ваш одяг заслужив кращого. Річ у тім, що коли одяг висить на дротяній вішалці, то це помітно – він втрачає форму.

читайте такожПомилки макіяжу, які надзвичайно старять жінокА коли ви використовуєте дерев'яні вішалки, які імітують нахил плечей людини, то гарантовано отримаєте зовсім інший результат. Та й цінність речей у ваших очах буде вищою!

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
Дротяні вішалки треба викинути після 50 років / Instagram

Старі кросівки

Кросівки - дуже зручне взуття, але ви не повинні їх носити доти, поки вони повністю не розваляться. Так, дача, прогулянки містом та похід на ринок ніхто не скасовував, але для цього не варто перетворюватися на Плюшкіна і зберігати всі кросівки. Ми не закликаємо вас носити кросівки 4 місяці і викидати - хоча саме такий у них термін служби. Але триматися за них до перших дірок теж не варто.

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
Старі кросівки треба викинути після 50 років / Instagram

Безплатні футболки

У всіх бували моменти, коли на якомусь заході або вечірці вам дарували, або виходило виграти футболку з логотипом. Безумовно, це приємні спогади. Але, як правило, далі спогадів не доходить - ви нескінченно перекладаєте таку футболку з полички на поличку, але так і не наважуєтеся її носити. Найкраще, що ви можете зробити – це попрощатися з цією футболкою і комусь її передарувати.

Речі, які потрібно викинути з дому після 50 років
Безплатні футболки треба викинути після 50 років / Instagram

Які ще речі треба викинути з дому після 50 років:

  • Зламані парасольки.
  • Прострочений сонцезахисний крем.
  • Розтягнуту спідню білизну.
  • Старі нічні сорочки.
  • Халат родом з молодості.

читайте такожРечі, які змушують жінок після 40 років почуватися старими

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти