StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду увійшло сливове волосся і фарбування чубчика в інший колір - фото

5 жовтня 2020, 15:50оновлено 26 жовтня 2020, 21:30
Однією з основних тенденцій осені 2020 є фарбування чубчика або пасом волосся, які обрамляють обличчя, в один колір, а решта волосся - в інший колір.

Усі ми чогось чекаємо від осені, адже це час змін, і якщо ви досить рішучі, то і нового кольору волосся.

відео дня

Помиляються ті, хто думає, що важливо знайти свій колір волосся, а потім йти з ним по життю, поки не набридне. Звідси багато хто вважає, що якщо часто міняти колір волосся, то може оточенню здатися, що ви неврівноважена і ніяк не знайдете те, що вам подобається.

Насправді це все стереотипи. Сьогодні, щоб змінити колір волосся, не потрібні титанічні зусилля і жертви, як в стародавні часи, коли, наприклад, фарбувалися вапном або сумішшю шафрану і сірки. Сьогодні, за бажання, можна купити суху фарбу для волосся і на один вечір додати яскравості пасмам або надати волоссю драматичного відтінку.

Якщо говорити про класичне фарбування волосся, то воно, як і все, що пов'язане з красою і модою, не стоїть на місці.

Щороку якісь відтінки входять в моду, а якісь вилітають з неї, і потім довго не з'являються на модному горизонті. Саме тому вкрай важливо відстежувати модні тенденції фарбування волосся, щоб не застрягти в минулому, і не виглядати дивно й нудно.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які кольори волосся у тренді в сезоні осінь 2020 – про зиму поки не скажемо ні слова, адже там будуть свої правила.

Прийшов час попрощатися з холодними відтінками і сказати "Привіт!" теплим і мідно-червоним, які вже зручно розташувалися на вершині модного Олімпу. Також у тренди вибилися насичені сливові відтінки волосся.

читайте такожОмолоджувальна стрижка італійка з 80-х знову прийшла в моду - фотоУ нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки модного фарбування волосся на осінь 2020 - обов'язково подивіться і оцініть красу, яку створюють на своїх головах жінки в усьому світі.

Модне фарбування волосся осінь 2020 - головні тренди

Пофарбуйте чубок в інший колір

Однією з основних тенденцій осені 2020 є фарбування чубчика або пасом волосся, які обрамляють обличчя, в один колір, а решту волосся - в інший колір, або взагалі не фарбувати його і залишити натуральними. Тут можна піти двома шляхами: вибрати для чубчика і основної маси волосся контрастні відтінки, або спробувати підібрати схожі кольори, які відрізняються відтінками. Але все одно на голові має бути чітка межа, бо в цьому фішка!

Модне фарбування волосся осінь 2020
Модне фарбування волосся осінь 2020 / Instagram

У трендах сливовий колір волосся

І синій, і фіолетовий давно завоювали симпатії модниць, а в сезоні осінь 2020 мода завела їх "на трон" через парадні двері. Простіше кажучи, якщо хочете трендовий колір волосся на цю осінь, то ризикніть пофарбувати його сливово-фіолетовою фарбою.

читайте такожУ моді французька стрижка паж з 70-х, в яку закохала світ Мірей Матьє - фотоЗа бажання ви можете зробити більш темний і насичений відтінок, або світлий – тут вже кому що більше подобається. Щоправда, щоб сливовий колір вийшов розкішним, краще фарбування волосся зробити у фахівця, особливо, якщо досвіду фарбування в домашніх умовах у вас мало.

Модне фарбування волосся осінь 2020
Модне фарбування волосся осінь 2020 / Instagram

У моді теплі медові відтінки

М'який колір волосся творить з жінкою дива, а восени він ще й зігріває душу. Якщо хочете виглядати восени гармонійно, вибирайте найвдаліший колір волосся для цієї пори - медовий.

У сезоні осінь 2020 у моді всі відтінки медового, тому кожна жінка і дівчина знайде для себе свій особливий відтінок і буде чарівною. У медового кольору купа відтінків, і всі вони без винятку в тренді - вибирайте те, що більше до смаку, і створюйте на голові красу.

Модне фарбування волосся осінь 2020
Модне фарбування волосся осінь 2020 / Instagram

Мідний колір знову актуальний

Осінь створена для мідних відтінків, адже вона виткана з них. Якщо ви давно хотіли стати рудою або мати волосся з червонуватим відтінком, але не дуже вогняним, то зараз саме час здійснити мрію. Гарний мідний відтінок подарує вам багато неймовірних відчуттів і стане знахідкою для тих, хто хоче виглядати надзвичайно цієї осені.

Модне фарбування волосся осінь 2020
Модне фарбування волосся осінь 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти