StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на літо 2021 вриваються неймовірні солом'яні сумки

29 травня 2021, 11:39
Вибирайте модель, яка найбільше вразить саме вас – з солом'яною сумкою ви маєте йти з високо піднятою головою, задоволена і щаслива!

Усьому свій час, і для кожної пори – сумка своя. На порозі літа на особливу увагу заслуговує сумка, яка найбільше асоціюється з теплом, відпочинком і неквапливими прогулянками залитими сонцем вуличками.

Звичайно ж, мова йде про солом'яну сумку, або сумку з рафії – це класика, без якої літо немислиме. Будь-який наряд можна сміливо доповнити солом'яною сумкою: джинси, сукня в горошок, шорти або спідниця-міді заграють новими барвами на тлі сумки, поцілованої сонцем!

Солом'яна сумка давно вийшла за межі пляжної і легковажної, тому не соромтеся носити її навіть на роботу, в місто у справах і навіть на вечірку - для літа 2021 це ідеальний варіант!

Водночас вибирайте модель, яка найбільше вразить саме вас – з солом'яною сумкою ви маєте йти з високо піднятою головою, задоволена і щаслива! Так, як у 70-х йшла червоною доріжкою у Каннах знаменита англо-французька актриса і співачка Джейн Біркін - у неї в руках був солом'яний кошик. Ви уявляєте, якою треба бути сміливою, щоб піти на такий крок?!

А ось безпосередньо солом'яна сумка з'явилася тільки у 1984 році – саме тоді Джейн Біркін летіла з Парижа до Лондона, і в літаку розговорилася з головою правління компанії Hermes Жаном-Луї Дюма – їх місця виявилися поруч.

читайте такожМінісумки казкової краси - велика модна тенденція 2021Актриса поділилася з ним, що шукає сумку, в яку вміститься все, і яка буде завжди, як нова! І така дивовижна сумка з'явилася у неї - її навіть назвали "Гермес Біркін бег".

Модні плетені сумки 2021

Якщо шукаєте практичну сумку, в яку можна скласти половину свого життя, то орієнтуйтеся на солом'яні мішки – вони дуже зручні та практичні.

Модні солом'яні сумки 2021
Модні солом'яні сумки 2021 / Istagram

Якщо ви любите носити сумку в руках, то спеціально для вас створені солом'яні сумки 2021 тоут з ручками - як правило, ручки круглі. У цю сумку можна вмістити чимало своїх особистих речей, крім того, вона дуже стильна й доповнить будь-який ансамбль.

Модні солом'яні сумки 2021
Модні солом'яні сумки 2021 / Istagram

А для всіх тих, хто цінує найбільше свободу, знахідкою стануть модні сумки 2021 плетені через плече. Сумки крос-боді невеликі, але все, що вам потрібно, буде поруч. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає цікаву сумку для прогулянки, яка не вийде з моди ніколи.

Модні солом'яні сумки 2021
Модні солом'яні сумки 2021 / Istagram

Також не проходьте повз солом'яних сумок зі шкіряними деталями – такі моделі стануть родзинкою образу ділової жінки.

Модні солом'яні сумки 2021
Модні солом'яні сумки 2021 / Istagram

читайте такожУ моду увійшли незвичайні великі сумки, в яких поміститься все

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти