StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спокусливий французький чубчик Бріджит Бардо повернувся в моду на літо 2021

22 травня 2021, 12:20
Чубчик Бріджит Бардо за силуетом схожий на чубок-шторку, але його головна відмінність в тому, що він довший. Але пасує він не всім.

Чубчик для одних жінок - справжній порятунок і нагода виділитися. Водночас інші переконані в тому, що це найгірше, що можна зробити зі своїм волоссям. Але незалежно від того, позиція якої зі сторін вам ближча, чубчики повернулися в моду. І якщо ваша душа жадає змін, то чубчик стане вашим союзником на цьому шляху: він освіжить образ, подарує відчуття новизни й приємної легкості.

Насамперед зверніть увагу на чубок "фіранку" – це найбільш універсальний варіант, який пасує всім без винятку - у нашому матеріалі Незвичайний чубчик, який зробить ваш образ модним навесні та влітку можете докладніше про нього дізнатися. Він не розчарує, і після походу до перукаря ви гарантовано поповните ряди модниць.

Також в моді цього літа знаменитий чубчик Бріджит Бардо і дитячий чубчик - вони впевнено підкорюють світ, і стануть знахідкою для тих, хто хоче мати стильний, ефектний і спокусливий вигляд!

Суть чубчика Бріжит Бардо в тому, що він прикриває брови. Ба більше: цей чубчик може навіть трохи прикрити ваші вії. На мить уявіть собі, що колись давно чубчик Бріджит Бардо створив справжню революцію у зачісках. І за нього ми маємо подякувати легендарній француженці – саме вона придумала цей наддовгий чубок.

Чубчик Бріджит Бардо за силуетом схожий на чубок-шторку, але його головна відмінність в тому, що він довший.

Модні чубчики літо 2021
Модні чубчики літо 2021 / Instagram

Переваги французького чубчика на два боки:

  • Чубчик у стилі Бріджит Бардо візуально змінює овал обличчя, і може зробити його округлішим.
  • Чубчик Бріджит Бардо найкраще пасує жінкам з високим чолом, довгим обличчям або яскраво вираженими рисами обличчя.

Недоліки чубчика Бріджит Бардо:

  • Цей чубчик завжди вимагає укладання, інакше він може негарно стирчати і виглядати неохайно, а цього він не терпить – як наслідок програєте ви.
  • Такий чубчик не пасує жінкам з жорсткими рисами обличчя.

Модні стрижки з чубчиком на два боки

Подовжений чубчик на дві сторони не вибагливий – він розкішно поєднується і з довгим волоссям, і з волоссям до плечей. Також є короткі стрижки, які мають дуже вдалий вигляд в поєднанні з чубчиком-шторкою, наприклад – кошлата стрижка Шеггі. Крім того, цей чубок можна поєднувати з каре.

Дитячий чубчик

Милий дитячий чубчик, який теж виглядає дуже по-французьки, - це хіт літа 2021. Дитячий чубчик 2021 дуже короткий і часто не виходить за межі середини чола.

Цей маленький чубчик може бути прямим або з легким філіруванням, але він обов'язково повинен бути густим. Зверніть увагу, цей чубчик володіє приголомшливим ефектом омолодження й додає образу чарівності.

Модні чубчики літо 2021
Модні чубчики літо 2021 / Instagram

Дитячий чубчик вибився в тренди, у тому числі, завдяки фантастичному показу колекції одягу будинку моди Valentino на весну-літо 2021.

читайте такожУ моду входить приголомшлива жіноча стрижка флоб: особливості та кому пасує

Кому пасує дитячий чубчик

Модний чубчик 2021 ідеально пасує власницям витонченого обличчя і тим, у кого округлі риси обличчя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти