StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні короткі жіночі стрижки для круглого обличчя 2021

14 березня 2021, 13:04
Мета будь-якої стрижки для круглого обличчя - не замаскувати щоки, а візуально подовжити обличчя та змістити акценти. І це відмінно роблять короткі стрижки.

Секрет вдалої стрижки простий - важливо, щоб вона гармонійно поєднувалася з формою обличчя. Якщо, дивлячись на себе в дзеркало, вам здається, що зі стрижкою щось не так, то це дійсно так. До своєї нової стрижки ви маєте звикнути відразу, і так відбувається тільки в тому разі, якщо враховані всі деталі. Правильний стиль врівноважує пропорції, підкреслює кращі риси обличчя й робить жінку більш фотогенічною. І навіть якщо у вас кругле обличчя, і вам здається, що вибір стрижок для вас – обмежений, то прийшов час переконатися в тому, що приховувати обличчя за волоссям – не найкраще рішення.

відео дня

Кругле обличчя - це коли майже однакові ширина обличчя та його висота. Звичайно, в такому разі пухкі щоки візуально додають ефекту повноти, що змушує багатьох жінок нервово напускати волосся на обличчя в надії приховати "зайву вагу".

Щоправда, чим більше ховаєте обличчя, тим більше привертаєте увагу до проблемних зон, і це дуже поширена помилка. Річ у тім, що мета будь-якої стрижки для круглого обличчя - не замаскувати щоки, а візуально подовжити обличчя та змістити акценти.

Ба більше: глибоко помиляються ті, хто думає, що для подовження обличчя треба відростити волосся. Насправді зараз у моді чимало приголомшливих коротких стрижок для круглого обличчя, які дозволяють виглядати надзвичайно й додають образу стрункості.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які короткі жіночі стрижки для круглого обличчя актуальні, а в нашій фотогалереї – зразки модних варіантів для натхнення.

Короткі стрижки для круглого обличчя 2021

Стрижка для круглого обличчя пряме каре з бічним проділом

Найчастіше жінкам з круглим обличчям радять уникати коротких стрижок з прямим зрізом. Але є виняток з правил - це пряме каре до підборіддя з бічним проділом. Фішка в тому, як ваше волосся падає й обрамляє обличчя – у цьому випадку воно здаватиметься вужчим попри довжину до підборіддя. Якщо до того ж волосся у вас тонке, можна додати кілька шарів для розкішного об'єму.

Короткие стрижки для круглого лица 2021
Короткие стрижки для круглого лица 2021 / Instagram

Стрижка для круглого обличчя боб з бічним чубчиком

Це дуже симпатичний варіант стрижки короткої для круглого обличчя. Суть бобу з чубчиком для круглого обличчя у дрібницях, але зате результат вразить гарантовано. Важливо створити багато нерівних шарів та текстуру. Тим часом бічний чубчик візуально "зрізає" ваше обличчя під кутом, завдяки чому обличчя візуально витягується і стає струнким.

Короткі стрижки для круглого обличчя 2021
Короткі стрижки для круглого обличчя 2021 / Instagram

читайте такожЯк часто потрібно стригти волосся: "золоте" правило

Стрижка для круглого обличчя 2021 шеггі

Ця стрижка гарантовано змістить акцент з лінії підборіддя і найширшої лінії обличчя. В основі жіночої короткої стрижки шеггі - пасма, які стрижуть на голові хаотично, а модний цього року чубчик на два боки в стилі 70-х додасть образу особливого шарму та свободи. Шеггі можуть взяти на озброєння й ті, у кого від природи тонке волосся, і власниці густої шевелюри, адже в будь-якому разі вона красиво обрамляє обличчя. Динамічна і рухлива, стрижка шеггі - ідеальний вибір для жінок, які хочуть змінитися й візуально виглядати стрункішою.

Короткі стрижки для круглого обличчя 2021
Короткі стрижки для круглого обличчя 2021 / Instagram

Коротка стрижка піксі для круглого обличчя

Це також одна з кращих зачісок для круглого обличчя. Так, візуально - це майже хлопчачий варіант, але завдяки ефектному чубку стрижка "працює" на користь власниць круглого обличчя. Якщо ви сміливі, то зробіть піксі з поголеною скронею – в цьому разі "центром Всесвіту" стануть ваші очі. Крім того, досить вдалий варіант – стрижка піксі з подовженим чубчиком. Ви відразу побачите, що чубчик "з'їдає" всю увагу. Піксі для круглого обличчя підходить ще й тому, що на виході це завжди маленький шедевр, від якого складно відірвати погляд.

Короткі стрижки для круглого обличчя 2021
Короткі стрижки для круглого обличчя 2021 / Instagram

читайте такожМаски для волосся в домашніх умовах для зростання і відновлення

Жіноча стрижка 2021 для круглого обличчя асиметричний боб

Ця стрижка коротка для круглого обличчя заслуговує на особливу увагу, бо візуально "ріже" обличчя, змушуючи його виглядати майже на дві третини своєї звичайної ширини. Кути асиметричної стрижки боб також красиво контрастують з пухкими щоками, а довша частина стрижки притягує погляд вниз, щоб відвернути увагу від лінії підборіддя. Стрижка ідеальна для тих, хто хоче розкішний образ у сучасній інтерпретації.

Короткі стрижки для круглого обличчя 2021
Короткі стрижки для круглого обличчя 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти