StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модний тілесний манікюр на літо - френч і геометрія на нігтях: фото

31 травня 2020, 10:20
Якщо ви знайдете свій ідеальний колір тілесного лаку, який гармонійно поєднується з кольором шкіри ваших рук – тоді можете й не думати про прикраси.

Яскравий манікюр іноді стомлює, і тоді хочеться простоти й мінімалізму. Саме тому тілесний манікюр завжди в моді. Наче тиха річка, він повільно "тече" десь поруч і завжди готовий "втягнути" в себе всі наші тривоги, заспокоїти та подарувати таке важливе відчуття впевненості в собі.

відео дня

Крім того, манікюр, зітканий зі всіляких бежевих та пудрових відтінків, універсальний. Він пасує під будь-який одяг і гармонійно буде виглядати на руках жінок будь-якого віку і статусу, разом з тим форма нігтів і довжина не мають значення.

Главред зібрав модні варіанти тілесного манікюру з Instagram - подивіться нашу фотогалерею, там свіжі зразки гарного манікюру 2020.

Тілесний манікюр 2020 літо: головні тренди

Тілесний манікюр з квітами

Стильний манікюр тілесний – це коли на одному або двох нігтях малюють модний принт, квітку або візерунок. Тільки тут треба бути обережним, щоб не навантажити манікюр. До речі, щодо малюнків: якщо раніше модно було малювати на безіменному пальці, то свіжий тренд – це малюнок на мізинці на одній руці і на середньому пальці на іншому. Таким чином манікюр стає асиметричним.

Гарний тілесний манікюр класика

Якщо ви знайдете свій ідеальний колір тілесного або пудрового лаку, який гармонійно поєднується з кольором шкіри ваших рук – тоді можете й не думати про прикраси й малюнки – вони будуть зайвими, бо вся сила тілесного манікюру – в кольорі. До речі, про кольори – вибирайте тілесний лак не той, який подобається, а той, що пасує до кольору вашої шкіри. Скажімо, якщо у вас здоровий рожевий відтінок шкіри, то базовим кольором вашого тілесного манікюру повинен стати блідо-рожевий лак. А якщо у вас світла шкіра, то беріть бежевий лак.

Зазначимо, такий манікюр легко зробити в домашніх умовах, тому всі зусилля направте на вибір кольору лаку.

Тілесний френч

Модна тенденція сезону весна-літо 2020 – це тілесна основа, і яскраві кінчики нігтів – виходить оригінальний французький манікюр. З одного боку, яскраві – зелені, жовті, сині – посмішки, а з іншого – спокійна основа.Також можете зробити різнокольорові смужки на нігтях – френч від цього тільки виграє, а загалом манікюр буде виглядати розкішно – без натяку на вульгарність.

Геометрія на нігтях і абстракція

Тілесні нігті – ідеальна основа для ліній – поздовжніх, поперечних або кривих, чорних або кольорових. Якщо хочете візуально подовжити нігті, тоді намалюйте по центру кожного нігтя подовжню лінію. Поперечні лінії найчастіше малюють по дві. Крім того, свіжий тренд – малювати на нігтях криві або абстрактні малюнки.

читайте такожМанікюр 2020 новинки – в моді манікюр кульбаба та різні руки - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, фуксія – це квітка щастя, а сам по собі колір такий же привабливий, як і червоний. У сезоні весна 2020 цей колір в тренді, тому сміливо фарбуйте нігті лаком кольору фуксії та отримаєте модний манікюр весна 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти