StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літній манікюр: у моді манікюр сухоцвіти та хмари на нігтях - фото

4 травня 2020, 22:00оновлено 5 травня 2020, 13:17
Прийшов час створювати удома найгарніший манікюр на літо 2020, та й карантин не вічний, а літо, будемо сподіватися, у нас ніхто не вкраде.

Манікюр дуже чутливий і примхливий, особливо це помітно, коли змінюються пори року. Але не тільки. Буває так, що якась знаменита актриса, модель або співачка розмістить у соцмережах фото, чи вийде в люди і стане об'єктом уваги фотографів – і все, вже наступного дня усі роблять такий же манікюр, як у улюбленої зірки.

відео дня

Але, як правило – манікюр довго не живе, та й немає сенсу постійно створювати однаковий дизайн нігтів. Хоча бувають винятки, ніхто й не сперечається.

Так от, на карантині багато хто з нас навчився створювати справжні шедеври на нігтях, нарешті, спробували те, що через певні обставини або переконання було під забороною або здавалося недоступним. Це дуже корисно – для душі – реалізовувати те, що було відкладено на заповітне "потім". Через нігті багато хто з нас вилив свої емоції, розповів світу про свої мрії і бажання, і висловив своє ставлення до подій.

Тепер прийшов час створювати удома гарний манікюр на літо 2020, та й карантин не вічний, а літо, будемо сподіватися, у нас ніхто не вкраде. Все, що вам знадобиться – трохи впевненості в собі і уяви. Не бійтеся виходити за межі трендів – все, що ви намалюєте на своїх нігтях, має право на життя, адже це справжній, живий манікюр. Крім того, тільки так ви зможете відточити майстерність.

Главред зібрав головні тренди літнього манікюру 2020 в домашніх умовах – у нашій фотогалереї - зразки дизайну нігтів. Малюйте, надихайтеся і радійте життю, воно прекрасна!

Модний літній манікюр 2020 - тренди

Манікюр з сухоцвітом

Нас переконували в тому, що квіти на всіх нігтях – це жах і старомодно. Можливо, так було раніше. Але манікюр 2020 літо всіяний квітами – сухими, мініатюрними і неймовірно гарними. В залежності від того, на якому рівні ваша майстерність – ви можете на прозорих нігтях намалювати крихітні квіти, або приклеїти сухоцвіти (за принципом фольги) і зафіксувати їх декількома шарами прозорого лаку, або зробити ніжний манікюр гель лаком з квітами сухоцвітами, які застигли всередині. Нігті з сухоцвітом – це маленький шедевр, на який хочеться дивитися вічно.

Французький манікюр, як же без нього!

Ті, хто в захваті від френча, помітили, що навесні смужка біля краю нігтя була тоненькою – класика, але більш мінімалістична. А ось французький манікюр літо 2020 – це прозора основна, і ширші смужки, але, увага, не білі, а кольорові. Якщо ви досить сміливі, тоді вибирайте лаки більш яскравих відтінків, якщо хочете спокійніший френч – тоді смужки фарбуйте пастельними відтінками жовтого, помаранчевого, синього, блакитного, рожевого та зеленого.

Хмаринки на нігтях

Стильний манікюр з хмарами вибився в тренди абсолютно несподівано і заслуговує на нашу увагу. Напевно, хмари стали нам рідними, це звична картина, яку ми спостерігаємо у вікно, сидячи вдома. В залежності від того, яке небо ви хочете намалювати, таку основу і створюйте. А хмари малювати легко – знадобиться ватяна паличка, білий лак і крапелька сірого – для створення тіней. Такий манікюр не може не вийти – будь-які хмари мають право на життя.

читайте такожМанікюр весна 2020 новинки: метелики на нігтях і манікюр фуксія - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, вирвався в народні тренди дивовижний манікюр кульбаба. Кульбаб багато не буває, тому можете намалювати на безіменному ногтику кульбабу, а можете посипати ними всі нігті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти