StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Плекаючи кожну волосину: наймодніші брови на осінь-зиму 2020-2021 - фото

24 серпня 2020, 03:49
Навіть у тому хаосі, в якому ми зараз живемо, утворилися три модні тенденції брів, про які ви зобов'язані знати.

Макіяж у 2020 році кардинально змінився – через пандемію коронавірусу в наше життя увійшли маски для обличчя, а разом з ними деяка косметика самотньо сумує у косметичці.

Звичайно, є жінки, яким вдається створювати приголомшливий макіяж і виглядати розкішно навіть у масці для обличчя. Але маска все ж змінила акценти. Тепер вся увага прикута до очей і брів.

відео дня

Брови у 2020 році пережили багато різних "трансформацій". Навесні, коли салони краси були закриті на карантин, жінки навчилися робити брови в домашніх умовах самостійно. Не можна не помітити, що багато жінок повернулися до природних брів, а "намальовані" ідеальні брови відійшли на другий план.

Чимало жінок стали виглядати природніше, і це глобальний тренд – все те, що подарувала природа, цінується. Хоча це теж тимчасово - бо це модний тренд, який виник з волі обставин.

Проте, навіть у цьому хаосі утворилися три модні тенденції, про які ви зобов'язані знати.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які брови будуть в моді в сезоні осінь-зима 2020-2021 – подивіться нашу фотогалерею зі зразками для розуміння того, на що орієнтуватися.

Модні брови осінь-зима 2020-2021: тренди

У моді "важкі" брови

Готуйтеся до того, що у вас будуть виникати суперечливі почуття. З одного боку, ви будете захоплені тим, якими яскравими стали жіночі обличчя, а з іншого - вам буде складно зрозуміти, чому брови стали такими важкими? А вони дійсно стали дуже важкими.

Густі пишні брови, іноді незвичайної форми тепер в центрі уваги. Хочете виглядати модно? Тоді вже сьогодні припиніть вищипувати брови і почніть їх плекати!

Розчешіть брови - і будете на висоті

Ще одна можливість "наздогнати моду" і виглядати стильно – це розчесані брови. У сезоні осінь-зима 2020-2021 цей тренд буде знаковим. Для того, щоб ваші брови виглядали чітко, вам знадобиться спеціальний гель для брів. Але якщо немає гелю, можете сміливо використовувати лак для волосся – в мережі маса відгуків від тих, хто вже цей корисняк випробував.

Так ось, розчешіть красиво брови й зафіксуйте їх гелем. Але якщо ви використовуєте лак для волосся, тоді нанесіть його безпосередньо на пензлик, а потім з його допомогою швидко нанесіть лак на брови. Підкреслимо, що бризкати лаком прямо на брови у жодному разі не можна – це небезпечно для очей!

Про ідеальні брови варто забути!

Не прагніть до досконалості - у 2020 році вона не в моді. Зараз не треба трястися над тим, щоб контур був бездоганним. Відкладіть якомога далі засоби для депіляції брів – вони в найближчі пів року вам не знадобляться.

Треба прагнути до того, щоб брови виглядали так, як у підлітковому віці – вони шалено освіжають образ і мають омолоджувальний ефект.

Так-так, не еталонні брови вам потрібні, а пишний "віник", який скине роки. І не чіпайте волосини між бровами – дозвольте природі взяти кермо влади у свої руки, і ви здивуєтеся, якою помітно молодою ви стали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти