StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють

31 березня 2021, 12:55оновлено 3 квітня 2021, 15:09
Якщо дієта, спортзал і ранкові пробіжки у ваші плани поки не входять, то хвилюватися не варто: існує багато способів замаскувати живіт.
Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Одяг допоможе приховати живіт / Instagram

Ще трохи, і ми знімемо з себе громіздкий верхній одяг, і легко підемо назустріч літу. Разом з тим, якщо в силу якихось життєвих обставин за зиму у вас з'явився живіт, то доведеться трохи постаратися, щоб його приховати, - якщо, звичайно, дійсно хочете виглядати стрункіше.

Кожен має право на свої слабкості, і якщо дієта, спортзал і ранкові пробіжки у ваші плани поки не входять, то хвилюватися не варто: можна знайти багато способів замаскувати живіт. Головне, навчитися підбирати "правильний" одяг, який допоможе змістити акценти.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як приховати живіт навесні – це прості рекомендації, які допоможуть вам почуватися впевнено.

Який одяг приховує живіт

Темний одяг робить живіт непомітним

Ніхто не каже про те, щоб ви захопилися темним одягом і поповнювали свій гардероб тільки речами похмурих відтінків. Але це чудова можливість замаскувати певні частини вашого тіла. Наприклад, ви можете зробити свій живіт менш помітним, одягнувши темні штани з високою талією.

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Темний одяг робить живіт непомітним / Instagram

Блузки з принтами приховують живіт

Ще один спосіб "обдурити" реальність - це блузка з приємним принтом, який плавно розтікається. Проте важливо, щоб блузка була вільною, але не захоплюйтеся – розмір оверсайз, в якому можна потонути, вам точно не потрібен. У цьому весняному сезоні в моді багато різних блузок з дивовижними принтами: вибирайте ту, яка вас надихне, вона точно зробить вас стрункішою!

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Блузки з принтами приховують живіт / Instagram

Штани з високою талією можуть приховати живіт

Про штани з високою талією незабаром почнуть ходити легенди. Річ у тім, що вони – чарівні, й творять з нашою фігурою дива. Крім того, що вони дозволяють замаскувати живіт, так ще й роблять наші ноги візуально довшими.

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Штани з високою талією можуть приховати живіт / Instagram

читайте такожУ моду на весну-літо увійшли приголомшливі жіночі піджакиБлейзер допоможе приховати живіт

У хороший та вдалий піджак можна сміливо інвестувати: він стане відмінним доповненням вашого образу у будь-якій ситуації. Щоправда, намагайтеся вибрати модель не надто широку, але точно не дуже приталену – тоді ви зможете носити блейзер застебнутим, і він красиво сидітиме на вас. І, звичайно ж, нікому до вашого животика справи не буде - центром Всесвіту будете ви та ваш піджак!

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Блейзер допоможе приховати живіт / Instagram

Сукня відмінно приховує живіт

Якщо ви надягнете сукню з відкритими плечима, то можете забути про свій живіт: в такому варіанті пропорції будуть врівноважені, і головним акцентом стане глибокий виріз. Звичайно, цей спосіб приховати живіт пасуватиме тільки для тих днів, коли дійсно потеплішає. Також додають стрункості й маскують все, що вам заважає, сукні з квітковими принтами: тільки уникайте величезних квітів, адже вони неймовірно повнять.

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Сукня відмінно приховує живіт / Instagram

читайте такожМодні помилки, які старять жінку навесні та вліткуСпідниця на запах допоможе приховати живіт

Така спідниця стане знахідкою для тих, хто хоче виглядати жіночно, і водночас не привертати увагу до особливостей фігури. Спідниця на запах вузька, але досить вільна, тому не буде занадто обтягувати фігуру. Крім того, спереду йде легке драпірування, яке додає ефектного обсягу – це чудова нагода замаскувати живіт. До того ж ці спідниці зараз у моді.

Як приховати живіт навесні: 6 способів, які працюють
Спідниця на запах допоможе приховати живіт / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти