StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Французький манікюр з малюнком – модні ідеї дизайну нігтів на літо – фото

13 липня 2020, 01:22
Літо – час соковитих і солодких кавунів, тому вони доречні і на нігтях. Але не тільки вони!

Французький манікюр, немов вдячний глядач – наповнює нас своїм теплом, енергією і надихає. Він "прижився" в наших широтах, тому що наші жінки не шкодують часу на створення краси на нігтях – навпаки, для нас кілька годин, які ми проводимо в салоні краси – це можливість розслабитися, привести себе до ладу і налаштуватися на позитив.

відео дня

Для нас манікюр – це більше, ніж просто звичайна косметична процедура, тому що дуже часто ми хочемо через нігті висловити те, що відчуваємо. Особливо ми "балакучі" влітку – коли душа відкривається світу яскравою й пишною квіткою, і притягує до себе погляди оточення.

Так "заговорив" французький манікюр! Якщо ще навесні в тренді був мінімалізм, тоненькі смужки на краю нігтика, то разом з яскравими лаками, які почали розливатися на нігтях з приходом літа, прийшли й малюнки.

Ми зібрали для вас наймодніші варіанти дизайну французького манікюру з малюнком з Instagram – обов'язково зазирніть до нашої фотогалереї, там новітні зразки для натхнення.

Модний французький манікюр з малюнком – модні ідеї дизайну нігтів

Французький манікюр з кавуном

Літо – час соковитих і солодких кавунів, тому вони доречні і на нігтях. Складно повірити, що кавуни і френч "потоваришують", але дійсно, вони - це нерозлийвода! Зробіть ніжно-рожеву основу, і тонкі білі смужки по краю нігтя. А потім – на великому пальці намалюйте шматочок кавуна. Можете, звичайно, приклеїти спеціальну наклейку, але, якщо щиро, намалювати кавун зовсім не складно, зате ефект від справжньої творчості – більший!

Французький манікюр з малюнком
Французький манікюр з малюнком / Instagram

Ви, напевно, звернули увагу на великий палець – це новий тренд: якщо раніше малюнок в основному оживав на безіменному нігтику і середньому, то зараз – на великому і вказівному, або великому й мізинці. Проте усі варіанти вітаються, але кавуну буде комфортніше на великому нігтеві!

Неоновий френч манікюр з фруктами 2020

У сезоні літо 2020 найгарніший французький манікюр – неоновий. Як же чарівно виглядають кольорові полоски біля краю нігтя – неможливо відірвати очей. Але коли бачиш такі нігті, то немов під час смачного застілля, з'являється апетит, тому хочеться ще більше барв. Тому озбройтеся наклейками всіляких фруктів, в тому числі й цитрусових, і вперед – до експериментів і нових відчуттів.

Французький манікюр з малюнком
Французький манікюр з малюнком / Instagram

У залежності від того, який з неонових кольорів буде головним, від цього і відштовх*йтеся під час вибору малюнка – вийде гарний манікюр френч з малюнком, який до всього ще й цілющий – душа захоче жити! А якщо фрукти – це не те, що вам хотілося б, тоді орієнтуйтеся на листя екзотичних кущів і дерев – вони додадуть вашим рукам елегантності й будуть доречними під будь-яке вбрання в офіс.

Вишуканий французький манікюр з малюнком

Помиляються ті, хто скаже вам, то блиск влітку недоречний. А ви бачили, як переливається на сонці пісок на пляжі? А як блищить вода? Якими відтінками "грають" звичайні камені біля струмка? Тому блиск на нігтях, втирка, фольга на нігтях повернулися в тренди. Додайте трохи цих сяйливих фарб на французький манікюр, і він виглядатиме так, немов ви у білій сукні вийшли у залитий сонцем двір, і світитеся від щастя. Крім того, доречний ефект каменю на нігтях – не на всіх, на безіменному. Разом з френчем вийде дуже ніжний літній манікюр френч.

Французький манікюр з малюнком
Французький манікюр з малюнком / Instagram

А якщо у вас вистачить майстерності (або у вашого майстра манікюру є талант), то намалюйте на одному з нігтиків літній захід сонця або світанок – маленький шедевр на нігтях не залишить нікого байдужими.

читайте такожУ моду прийшов французький манікюр з 90-х: як зробити френч удома - фотоІ ще – у жодному разі не малюйте на френчі білі візерунки та квіти – це дуже банально, тема стара, як світ, і такий манікюр подарує вам 5 з гаком років у віці – людям буде здаватися, що ви ніяк не прокинетеся від минулого, яке пішло безповоротно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти