У моду повернулася дивовижна жіноча стрижка маллет з 80-х: фото

У моду повернулася дивовижна жіноча стрижка маллет з 80-х: фото

На відміну від чоловічого варіанту, сучасна жіноча інтерпретація стрижки маллет може бути короткою, середньої довжини і навіть довгою.

Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram
Жіноча стрижка маллет 2020 Instagram

У моду повернулася ефектна стрижка маллет. І сталася це важлива подія декілька тижнів тому – після того, як відома співачка Майлі Сайрус у розмові з журналістом про свою зовнішність показала відео 2008 року, на якому вона, зірка Disney в ролі Ханни Монтани, носила стрижку маллет. На думку 27-річної співачки, ця оновлена стрижка сьогодні виглядала б круто. Сказала – зробили: після цих слів всі заговорили про те, що стрижка маллет повернулася.

Про це повідомляє USmagazine.

Таким чином, через 12 років жіноча стрижка маллет знову в моді. До речі, а про чоловічий варіант уперше згадали восени минулого року. Щоправда, тоді стилісти одразу зазначили, що стрижка змінилася і не має нічого спільного з тим, що було в моді в 80-х, з яких, власне, вона й прийшла.

Але якщо говорити точніше, то маллет «народилася» в 19-му столітті – це була стрижка рибалок, адже вона зігрівала їхню шию – не дарма ж у перекладі з англійської вона означає «кефаль».

Але на відміну від чоловічого варіанту, сучасна жіноча її інтерпретація може бути і короткою, і середньої довжини, і навіть довгою.

Забігаючи трохи наперед, зазначимо, що стрижка маллет пасує всім – головне, знайти свій силует.

Главред зібрав головні особливості жіночої стрижки маллет 2020, а в нашій фотогалереї – зразки для натхнення – подивіться, цілком можливо, наступного разу, коли ви запишетеся на стрижку, то виберете саме її.

Модна жіноча стрижка маллет 2020 – особливості

Стрижка маллет – це, в першу чергу, коротка об'ємна маківка. А далі все залежить від майстерності перукаря, тому що цю стрижку не роблять як під копірку – важливо врахувати форму обличчя, волосся і навіть колір – і «підігнати» стрижку під обличчя. Одним пасує короткий чубчик, іншим з філіруванням, а треті хочуть підняти його високо і навіть поголити скроні. Саме тому стрижка дуже яскрава, завжди неординарна, і відразу виділить вас у натовпі. І можете бути впевнені, що іншої такої не буде ні у кого.

Читайте такожМодні стрижки на середнє волосся 2020 – стильні зачіски на літо: фотоСтрижка маллет дуже зручна – якщо ви не любите укладати волосся, то вона стане для вас порятунком. Те ж саме можна сказати і про тих, у кого тонке волосся – маллет допоможе додати розкішного обсягу.

Жіноча стрижка маллет – як стрижуть

Для початку потрібно поділити шевелюру на 5 частин – вийдуть скроневі, тім'яна і потилична зони, а також маківка.

Починати стригти потрібно знизу - волосся відділяють по пасмам. На цьому етапі ви повинні сформувати довжину стрижки.

Потім переходять до скронь – у жодному разі не створюйте рівну лінію. Потрібно зробити щось на кшталт «шапочки» з допомогою техніки накладання пасм.

Маківка – тут волосся бажано зрізати лезом. Починають знизу, роблячи контрольне пасмо. Нерівність контуру додасть зачісці індивідуальості, але ризикує зробити зовнішній вигляд надмірно недбалим.

Завершують процес оформленням чубчика. Можна, за бажання, зробити філірування.

Жіноча стрижка маллет – кому пасує

Якщо у вас обличчя овальне, то вам пощастило – ви можете вибрати будь-який варіант стрижки і виглядатимете чарівно.

Якщо у вас кругле обличчя, тоді обов'язково зробіть об'ємну верхівку – такий маневр візуально витягне обличчя.

Для власниць трикутної форми обличчя коротка стрижка маллет з об'ємною верхівкою стане знахідкою.

А для тих, у кого обличчя квадратної або прямокутної форми, кращим рішенням стане маллет з видовженими скронями і рваним чубчиком, щоб пом'якшити гострі кути.

І ще. Якщо у вас довге волосся, то ви можете створити найепатажніший варіант стрижки маллет. А якщо ви ще пофарбуєте волосся, то станете надзвичайною красунею - раніше "Главред" повідомляв про те, які варіанти фарбування волосся в моді улітку.

Новини заразКонтакти