Неймовірні костюми зі спідницею чекають на нас у сезоні весна-літо 2021

Неймовірні костюми зі спідницею чекають на нас у сезоні весна-літо 2021

У колекціях чи не всіх дизайнерів одягу ви знайдете костюми зі спідницею, бо без них цього року не можна. Також в тренди вибилися комплекти "топ зі спідницею".

Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram
Модні костюми зі спідницею 2021 Instagram

Одним з яскравих модних трендів сезону весна-літо 2021 стануть костюми зі спідницями. Її величність Мода виявила турботу і вирішила полегшити нам життя – тепер не треба мізкувати над тим, з чим поєднувати спідницю, і чи пасуватимуть колір і фасон верху до низу. Ймовірніше, саме тому багато жінок найчастіше зупиняють свій вибір на темній спідниці – до неї ідеально підходить будь-який світлий верх. Щоправда, такий стиль - дуже передбачуваний, й у багатьох асоціюється з офісним. Щоб не впадати у крайнощі і не наробити помилок, у моду вриваються розкішні, стильні й привабливі костюми зі спідницею!

Тим, хто все ж вважає за краще сам експериментувати й любить спідниці, радимо ознайомитися з модними трендами спідниць - усі подробиці знайдете в нашому матеріалі Пишні розкльошені спідниці міді й мініспідниці повертаються в моду на весну-літо.

Але якщо діловий костюм – це те, що ближче вам по духу, то перш ніж бігти до магазину, радимо звернути увагу на деякі моменти. Зокрема, важливо, щоб спідниця не сковувала рухів - біля живота має бути вільно, в ідеалі за паском має вміститися два пальці. Якщо ви хочете, щоб спідниця була вузькою, то обов'язково приміряйте її перед покупкою: якщо під час руху вона кудись «тікає», то це не ваша спідниця!

Крім того, жакет і піджак у жодному разі не мають підійматися вгору, коли ви витягаєте руки вперед – це свідчить про те, що розмір замалий.

Чому це важливо? Річ у тім, що навіть найгарніший костюм зіпсує вам настрій й образ, якщо він вам не підхожий за розміром. Запам'ятайте - ваш костюм ви відразу відчуєте, в ньому вам буде комфортно, і з'явиться відчуття легкості, впевненості в собі й радості від знахідки!

Модні костюми зі спідницею – на що звернути увагу

У моді "золотисті" костюми

На весну та літо в моду входять класичні костюми розкішного забарвлення – золотисті. З одного боку, силует класичний, майже "вчительський", а з іншого – дивовижна тканина, яка заворожує з першого погляду. Подивіться воістину казкову колекцію одягу Moschino весна-літо 2021 - і ви зрозумієте, яка краса на нас чекає.

У моду повернулися костюми з мініспідницею

Для всіх тих, хто любить короткі спідниці, в тренди вибилися приголомшливі костюми з мініспідницею. Це й моделі - вкорочений жакет плюс спідниця, і варіанти, коли довжина піджака та спідниці «зливається». Також цього року знову в моді шкіряні костюми з короткою спідницею – це справжнє диво! Всю цю красу на власні очі можете знайти в неповторній колекції одягу Chanel весна-літо 2021.

Читайте такожСережки у морському стилі й масивні ланцюги входять в моду на весну-літо 2021Мода весна-літо 2021: які ще костюми в тренді

Насправді в колекціях майже всіх дизайнерів одягу ви знайдете костюми зі спідницею, бо без них цього року не можна. Наприклад, у Zuhair Murad ми знайшли розкішний білий костюм з пишною спідницею міді й дивовижними принтами. Також на особливу увагу заслуговують готові комплекти - обтислий топ та пишна спідниця – такий варіант є в колекції одягу Alexander McQueen весна-літо 2021. А ось короткі барвисті топи й короткі пишні спідниці пропонує всім жінкам світу цього року будинок моди Versace.

Новини заразКонтакти