Аналітик спрогнозував, чи сильно вдарить "коронавірусна" криза по Україні

14 червня 2020, 12:05оновлено 14 червня 2020, 18:23
Аналітик компанії ICU Олександр Мартиненко дав оцінку останнім тенденціям світової економіки та їх можливого впливу на Україну.
Економіка
Аналітик спрогнозував, сильно вдарить "коронавирусный" криза по Україні/ УНІАН

В останні тижні світова економіка почала демонструвати позитивні тенденції. Зокрема, почали рости багато фінансові ринки й поступово відновлюються ціни на нафту / газ.

Про це повідомляє портал Сегодня з посиланням на думку експерта та керівника департаменту корпоративного аналізу компанії ICU Олександр Мартиненко.

На його думку, оновленим тенденціям світової економіки жителям України поки рано радіти.

відео дня

"Ми бачимо, що деякі країни послаблюють карантин, є великий оптимізм на фінансових ринках, деякі індекси вже практично впритул наблизилися до допандемічних рівнів. Питання ‒ наскільки такий оптимізм обґрунтований, що буде далі? Ми бачимо зі свого боку, що досі не все так однозначно. Глобальну економіку чекає досить нерівномірне і важке відновлення", ‒ прокоментував Мартиненко.

На думку експерта, прогнози й оцінки внутрішнього валового продукту продовжують погіршуватися. Згідно з даними ICU, існує ймовірність того, що навіть у 2021-му до докризового рівня світова економіка не повернеться.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Микола Бєлєсков спрогнозував, чи послабшає агресія Росії щодо України ‒ через викликану пандемією коронавірусу кризу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти