Іван Лук'янчук

5 червня 2023, 15:40
Іван Миколайович Лук'янчук
Іван Миколайович Лук'янчук

Іван Миколайович Лук’янчук – український бізнесмен. Засновник інжинірингового холдингу ADEPT GROUP.

Біографія

Народився 9 жовтня 1976 року в селі Ройлянка (Одеська область).

Навчався в Одеському сільськогосподарському інституті [Одеському державному аграрному університетіред.] на факультеті механізації сільського господарства.

відео дня

Сім’я

Одружений, 3 дітей.

Кар’єра

Після здобуття вищої освіти почав працювати в с. Ройлянка на місцевому КСП ім. Карла Маркса інженером з ремонту сільськогосподарської техніки.

У 1999 році переїхав до Одеси, де почав працювати проєктувальником в Науково-виробничому об’єднанні "Агро-Сімо-Машбуд".

Впродовж наступних років просувався кар’єрними сходами та очолив комерційний відділ НВО, але через деякий час звільнився, щоб започаткувати власну справу.

Бізнес

ADEPTGROUP

У жовтні 2005 року Іван Лук’янчук заснував компанію АДЕПТ-ПРОЕКТ, яка почала надавати послуги з проєктування агропромислових підприємств.

До 2008 року розширив можливості власного бізнесу до виконання проєктів "під ключ" (EPCM-формат) – за цей час були створені компанії АДЕПТ-КОМПЛЕКТ та АДЕПТ-ПРОМСИСТЕМИ, які спеціалізувалися на виконанні монтажних робіт та постачанні обладнання відповідно.

Таким чином був сформований інжиніринговий холдинг ADEPT GROUP, який з роками розширював свої можливості та штат. Станом на 2023 рік в компаніях холдингу працюють близько 150 фахівців.

Впродовж свого існування холдинг реалізував близько сотні проєктів – географія його діяльності охоплює всі агропромислові регіони пострадянських країн, а також Південної Америки. Партнерами ADEPT-GROUP є заводи-виробники та інжинірингові компанії в Сполучених Штатах, Канаді та країнах ЄС.

"Злагода Південь"

Заснував Фермерське господарство "Злагода Південь" в рідному селі Ройлянка. ФГ займається вирощуванням зернових та олійних культур, орендуючи землі у місцевих пайовиків.

Наразі посівна площа господарства складає 1900 гектарів. Прибутки "Злагода Південь" спрямовуються на розбудову господарства, підтримку пайовиків, розвиток спорту та освіти в громаді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти