StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як привітати з Днем фрілансера: привітання та листівки

14 травня 2021, 17:33
Оригінальні привітання з Днем фрілансера в прозі своїми словами, прикольні вірші і короткі смс, картинки і листівки зібрав Главред.
День фрілансера привітання і картинки веселі
День фрілансера 2021: привітання і картинки веселі

14 травня – свято "вільних художників". Саме так перекладається з англійської слово freelancer - і саме в їхню честь відзначається День фрілансера 2021 в Україні і в Росії.

Це люди, чий заробіток – віддалена робота. У нинішніх умовах карантину - таких чимало. І, по суті, кожного з них можна сміливо привітати з Днем фрілансера 14 травня.

Одна з перших згадок терміна "фрілансер" була в романі Айвенго ще в далекому 1819 році: там так називають середньовічного найманого воїна – "вільного списоносця". А популярність ця професія набула з розвитком інтернету - спочатку на Заході, а потім дісталася і до нашої країни.

Оригінальні привітання з Днем фрілансера в прозі своїми словами, прикольні вірші і короткі смс, картинки і листівки зібрав Главред.

День фрілансера: привітання в прозі, вірші та смс

Вітаю з Днем фрілансера! Бажаю тобі працювати старанно як бджілка і бути багатим як дракон! Нехай на робочому місці завжди буде повний порядок, а на серці – впевненість у завтрашньому дні! Нехай успіх задуманих тобою проектів перевершує всі очікування і залишається досхочу вільного часу на особисте життя, відпочинок і хобі!

***

Ти пішов у вільний політ,

Де залежить все від тебе.

Що ж, фрілансер, хай тобі щастить

У віртуальних просторах правильно веде.

***

У День фрілансера я бажаю вам у вашому домашньому офісі бути трудівником дисциплінованим, який з півслова розуміє ТЗ, встигає не тільки працювати, але і жити повноцінно і завжди з посмішкою дивиться в краще майбутнє! Нехай розквітаюча весна цього дня подарує вам свіжі ідеї і бадьорість!

***

Всім фрілансерам бажаю

Я оплати достойної – багатого врожаю,

Ще багато прибуткових замовлень,

Та з вдалою роботою – щирих поздоровлень!

***

Травневий день за вікном! Сьогодні - свято фрілансерів, відмінний час щоб побажати цій винахідливій братії на вільних хлібах сил на труди, щоб трохи пізніше збирати найкращі і рясні плоди! Мабуть, варто побажати вам ще й хорошої техніки з софтом для роботи і побільше натхнення!

***

Фріланс - не проста робота. Вона вимагає постійної самоосвіти, самодисципліни, креативності в мисленні, швидкості в прийнятті рішень. Так нехай же фріланс стане вашою тихою гаванню в цьому мінливому світі, подарує 100% самореалізацію і стабільний дохід. Будьте найкращим! З Днем фрілансера!

Привітання з Днем фрілансера: картинки і листівки

день фрілансера картинки
день фрілансера привітання картинки українською мовою
з днем фрілансера картинки
Як привітати з днем фрілансера картинки
з днем фрілансера листівки
з днем фрілансера картинки
день фрілансера приколи

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти