StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З Днем Сергія - листівки і красиві привітання в прозі і віршах

20 жовтня 2020, 04:46
20 жовтня - день Сергія. Главред підібрав самі прикольні поздоровлення Сергія з іменинами і красиві вітальні листівки з Днем ангела Сергія.

Іменини Сергія в жовтні відзначаються сім разів. Але День Сергія 20 жовтня – один з найулюбленіших у народі.

Це іменини Сергія за церковним календарем встановлені на честь відразу трьох Сергіїв - преподобного Сергія Обнорського, Нуромського, Вологодського, Сергія Печерського, слухняного та мученика Сергія Римлянина, Росафського.

За народним календарем, це день Сергія Зимового. За старих часів цього дня не лише звучали привітання Сергія з іменинами (вітальні листівки з Днем ангела Сергія раніше були не дуже популярні, тоді більше вітали своїми словами) – люди визначали, коли прийде справжня зима: якщо снігу немає, і листя на деревах ще залишилася, то зима пізня цього року буде.

відео дня

Про історію свята 20 жовтня, значення імені Сергій та його покровителів – читайте в нашому попередньому матеріалі Привітання та листівки з Днем ангела Сергія. Додамо ще, що ім'я Сергій найбільше підходить Раку, Водолія і Козерогу.

Заодно ми підібрали нові прикольні поздоровлення на День Сергія 2020, а тим, хто хоче завантажити картинку "З Днем ангела, Сергій" – добірку красивих листівок.

С Днем Сергея – открытки и поздравления на русском языке

Привітання Сергія з іменинами українською: привітання з Днем ангела Сергія

Бажаю я, в день ангела, Сергій,

В житті більше гарних дій,

Хорошою людиною залишатись,

Щасливим бути й частіше посміхатись.

Хочу тобі здоров'я побажати,

І по дрібницях – не переживати.

Бажаю багато в житті перемог,

Хай буде з тобою Всевишній наш Бог!

***

Нехай доля дарує Вам, Сергію, життєву енергію, натхнення на добрі справи, гармонію, душевне тепло і любов!

***

Сергію, я тобі бажаю щастя та добра,

Сонця, сил, грошей врожаю,

Квітла щоб душа!

Доля щоб пливла красиво,

Рівно та без бід,

Миру, радості побільше

й довгих-довгих літ!

***

Бажаємо Сергію Вам щастя та благополуччя, щедрої вдачі, добробуту, творчої наснаги у всіх починаннях, міцного здоров’я на многії літа, на благо України!

***

Сергію, зі святом! Нехай в житті будуть завжди: любов, сім'я, мир, друзі, будинок, робота, доброта. Бажаю мріям збуватися, планам реалізовуватися, достатку множитися!

З Днем Сергія - листівки і красиві привітання в прозі і віршах

З Днем ангела, Сергій – в прозі

Нехай у тебе, Сергійко, все складається в житті так, як ти бажаєш! Найголовніше - будь здоровий, сповнений сил і енергії! Нехай всі твої найзаповітніші мрії збуваються, щоб радість і позитив завжди переповнювали твою душу! Бажаю тобі кар'єрних злетів, нових досягнень і фінансового благополуччя!

***

З Днем ангела, Сергій! Нехай перед тобою відступає брехня, минуть тебе всі негаразди. Щастя, здоров'я і радісних днів!

***

Бажаємо, щоб в колі своїх близьких і рідних завжди ти себе почував тепло і надійно. Сергій, щиро і від чистого серця бажаємо тобі всього найкращого. Нехай нестрашний буде вітер змін, всупереч усім законам Всесвіту, нехай в житті завжди і все буде добре. Зі святом тебе вітаємо!

***

Вітаю, Сергій. Бажаю завжди відчувати себе впевненим і непереможним, сміливим і невтомним, гідним і рішучим, щасливим і коханим мужиком. Удачі на життєвому шляху, достатку в гаманці, відмінного настрою і міцного здоров'я тобі, Серьога!

***

З іменинами, Сергій! Бажаємо міцного здоров'я і великої сили духу. Завжди і в будь-яких ситуаціях залишайся чоловіком і захисником. Щоб за твоїми широкими плечима завжди відчувала надійність твоя велика і дружна сім'я.

***

Дорогий Сергійко! Живи завжди красиво і щасливо, щоб з роками завжди світліше ставала твоє життя. Менше турбот і важких питань, менше проблем і негараздів зустрічай. Нехай натхнення веде тебе по життю і не покидає і не зраджує. Завжди будь впевнений у своїх вірних друзях, відчувай надійність від партнерів і завжди живи в довірі з близькими людьми.

Короткі привітання з Днем ангела Сергія

У Стародавньому Римі слово "Сергіус" означало "високочтімий". Тому можна вважати, що по суті ти — аристократ. Тому бажаю тобі, Сергію, бути одночасно і шанованим, і аристократичним, але не забувати при цьому і про простих людей, на зразок нас. З Днем ангела!

***

І хай навкруг світліше буде

Від твоїх помислів і дій,

І хай завжди цінують люди

Тебе й діла твої, Сергій!

***

Вітаю тебе, Серьога. Бажаю завжди бути сміливим, гордим, розумним і красивим. Сергій, нехай у тебе завжди буде свобода вибору в житті, маса можливостей і ідей, безліч удач і перемог. Будь здоровий, успішний і любимо!

Привітання з Днем ангела Сергія картинки гиф GIF анімація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти