Активний чат
Микола Маломуж
8 жовтня, 10:15

Микола Маломуж

екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України
запитання:
gatto
gatto
Вітаю. Миколо Григоровичу, як ви оцінюєте наслідки від втрати нами Вугледару? Куди російські окупанти попруть далі? Які ще важливі для нашої оборони населені пункти ми ризикуємо втратити найближчим часом, де найнебезпечніша ситуація? Дякую за вашу відповідь.
запитання:
Лис Микита
Лис Микита
Наскільки, по-вашому, сьогодні суттєвою є загроза прориву фронту російськими військами? Їм вдається просуватися, і досить стрімко, це очевидно. Чи реально їх спинити українським оборонцям, і на яких рубежах?
запитання:
simon
simon
Росіяни вивели на бойове чергування Ярс у Новосибірську - навіщо? Це чергова гра ядерними м'язами чи підготовка до ядерного витка у війні?
запитання:
Діденко Г.
Діденко Г.
Чому США ніяк не нададуть Україні дозвіл бити вглиб території Росії? Коли це може статися? І що це змінить, це стане переломом у війні?
запитання:
Nikol
Nikol
Нардеп від "слуг" Дунда заявив, що українським військам потрібно перенести війну на територію Білорусі, мовляв, навіть після входження нашого невеликого угруповання білоруська армія складе зброю. Наскільки це ймовірний сценарій, на вашу думку, і чи потрібно це Україні?
запитання:
duke
duke
Наскільки, по-вашому, доцільно продовжувати операцію в Курській області? Чи не час уже забрати звідти війська?

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти