Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві – поспівчувати

10 грудня 2021, 18:45оновлено 6 березня 2023, 09:46
Овен і Риби стануть головними щасливчиками нового 2022 року і будуть просто приречені на успіх.
Астролог Влад Росс розповів, що в 2022 році чекає кожен із знаків Зодіаку
Астролог Влад Росс передбачив події 2022 року для кожного знака зодіаку / bizim.media

Новий 2022 рік – рік синьо-чорного водяного Тигра – обіцяє бути дуже щасливим періодом. Це буде рік великих амбіцій, енергії, що б'є ключем, і проявів таланту.

Динамічна енергія і неймовірна сила Тигра можуть бути використані як у конструктивних цілях, так і в руйнівних. Тигр наділений королівською гідністю, але, тим не менш, він може бути жорстоким і лютим. З одного боку, це символ величі, дикої сили і захисту, а з іншого – агресії і повалення авторитетів.

Всі ці прояви Тигра кожен із нас відчує у 2022 році повною мірою. Однак до когось символ року буде більш прихильним, а комусь доведеться несолодко.

Щасливчики 2022 року:

Овен

Овен буде головним щасливчиком 2022 року завдяки тому, що в середині року Юпітер – планета великого щастя – розташується в цьому знаку зодіаку. У 2022-му Овен зможе домогтися поставлених цілей у всіх сферах. Однак деякі плани доведеться переглянути – це буде природна необхідність, обумовлена тим, що Овен дізнаватиметься нові несподівані факти. Перевагою Овна буде те, що він буде дізнаватися про нові обставини першим, а, значить, першим зможе і скорегувати свої плани. Це не гарантуватиме перемогу в конфліктах або конкурентній боротьбі, але стане явною перевагою Овна.

Зима і весна 2022 року, коли Юпітер буде в Рибах, стануть для Овна непростим періодом, але далі, з настанням літа, все буде добре. На початку року Овну краще втратити якусь можливість, ніж зробити крок у невідомість, особливо взимку. Тим більше, Овен все одно нічого не упустить: будь-яка проблема буде мати масу рішень, але не всі з них він зуміє розгледіти. Чи то покличе Овен на допомогу друзів, чи то покличе тих, хто найменше зацікавлений у його перемозі, не важливо – він завжди вибере правильну стратегію і в роботі, і в сімейному колі, оскільки самі обставини підштовхуватимуть його до найбільш правильного кроку.

З кінця весни, коли Юпітер увійде в знак Овна, і до середини літа представники цього знака зодіаку відкриють у собі нові таланти. В цей час на Овна чекає успіх у бізнесі, процвітання, відкриття нових справ. Кооперація в цей час буде корисною, але не є обов'язковим або єдиним правильним рішенням. Труднощі можуть виникнути через високу емоційність, оскільки Місяць буде не на стороні Овна. Тому слід намагатися контролювати себе, особливо в ситуаціях, коли робочі плани не будуть реалізовуватися так, як хотілося б.

З середини літа і до кінця вересня 2022 року у Овна практично не буде проблем – ні з грошима, ні з емоціями. Труднощі підуть геть із життя Овна на цей час – у всьому буде щастя й успіх.

З жовтня 2022 року і до лютого 2023-го хаос частіше почне вторгатиметься в життя Овна. Це не стане проблемою, але упорядкування обставин вимагатиме часу. Частково це пов'язано з тим, що покровителем наступного циклу буде Кролик, а Тигр, очевидно, не поступиться без бою, і його вплив буде домінуючим. Це означає, що Овну доведеться змінювати тактику в особистих питаннях – наприкінці року йому доведеться піти на деякі поступки, які, втім, принесуть чимало незабутніх емоцій.

У бізнесі і фінансах у цей час буде все не так однозначно. Але ближче до кінця 2022 року Овен побачить, що він зумів пройти по наміченому шляху, а, крім того, для нього відкриються можливості, які раніше були закриті.

В цілому, 2022 рік для Овна буде вельми успішним. Йому вистачить і таланту, і мужності, щоб зробити найважливіший перший крок у напрямку власної реалізації влітку 2022-го, а далі все буде виходити.

Риби

Риби стануть найщасливішим знаком зодіаку в 2022 році після Овна. Це буде прекрасний рік для них, особливо на самому початку і наприкінці року. Гороскоп обіцяє Рибам низку доленосних подій, кожна з яких може кардинально змінити їхнє життя. Оскільки Юпітер, що керує знаком Риб, займає в цьому циклі домінуючу позицію на небесній стрічці зодіаку, у представників цього знака з'явиться можливість суттєво впливати на те, що відбувається, причому докладаючи для цього мінімальні зусилля. На ловця і звір біжить – це буде про Риб.

Венера, активатор Риб, збереже стабільне становище, що виключить негативні процеси в сфері особистих відносин і дозволить об'єктивно оцінювати те, що відбувається.

Меркурій, що є джерелом проблем і страхів Риб, не переживатиме в цьому циклі значних метаморфоз, проте з фінансами представникам знака слід бути обережними, особливо на початку року.

Зірки рекомендують Рибам рідше довіряти людям, хіба що близькому родичу, кому вони на 100% вірять. При цьому практично не буде моментів, коли Риби зможуть вирішити проблему виключно за допомогою грошей – ставку слід робити на свою щирість і внутрішні якості. Незважаючи на те, що переговори цього року будуть проходити більш напружено, ніж зазвичай, деяких перемог Риби зможуть досягти лише у відкритому протистоянні.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: які небезпеки і можливості принесе рік ТиграПеріод із січня по квітень буде важливим для кар'єри Риб. Навіть якщо у них не виникало думки щось змінювати у своєму житті і в професії, вони все одно побачать нові можливості і зможуть ними скористатися. Для деяких людей з оточення Риб це стане несподіванкою. Якщо йдеться про союзників, то з ними Рибам слід бути прямолінійними, що неприродно для Риб – вони ж увесь час "на дні". Однак, навіть будучи прямолінійними, не варто розкривати всіх своїх планів, краще завжди залишатися загадкою. У свою чергу, з опонентами слід бути непримиренними, відчуваючи щодо цих людей лише повагу і бажання бути краще, ніж вони. Рибам у жодному разі не можна нехтувати своїми обов'язками, але дивитися на ситуацію потрібно ширше, далі і глибше, ніж зазвичай. У рік Тигра потенціал Риб буде просто необмеженим. Зараз їм складно навіть собі уявити, які перед ними відкриваються можливості.

В особистих відносинах Рибам важливо просто залишатися собою. У якісь моменти людям поруч із Рибами може знадобитися допомога. Незважаючи на те, що цей знак звичний до жертв і самопожертви, але в цьому році поспішати допомагати не варто. Також слід враховувати, що деякі ідеї, які Риби вже готові втілити в життя, насправді можуть виявитися хибними.

З квітня і до кінця червня Риби будуть праві абсолютно у всьому. Якщо ж комусь буде здаватися, що Риби не праві, то нехай дивляться пункт перший – Риби завжди мають рацію. От тільки думка Риб буде не завжди врахована. Тому Рибам буде важливо донести свою позицію до кожного і зробити так, щоб їхні слова запам'яталися. Це прекрасний час для того, щоб посилити красномовство і зайнятися ораторським мистецтвом. Втім, Рибам не варто втручатися, якщо інші категорично проти. В цьому випадку краще зайняти конформістську позицію і зайнятися своїми справами, залишивши життя інших людей на їхній власний розсуд. Через деякий час оточуючі все одно визнають, що Риби мали рацію. Така стратегія допоможе Рибам завоювати найсильніший авторитет, якого не було ніколи за останні років 12, і тоді життя представників знака круто зміниться в позитивну сторону.

Самотнім Рибам у цей час варто частіше дивитися вглиб себе. Сімейні Риби зможуть діяти вільніше, тому що в сім'ї все буде більш-менш стабільно.

У сфері професійної діяльності слід дотримуватися раніше визначеної стратегії, але не перекривати собі шлях до нового. Рибам завжди варто тримати напоготові альтернативу і бути готовими діяти.

З червня по жовтень 2022 року Риби отримають максимально збалансований час, коли всі сфери життя будуть врівноважені. Гарний час для відпочинку, релаксації, косметології, пластичної хірургії. На початку осені Рибам варто звернути увагу на своє самопочуття і зайнятися своїм здоров'ям, наприклад, поїхати на води.

До чого б у цей час не прагнули Риби, які б цілі не ставили перед собою, вони зможуть підібрати ключі від усіх замків, тому всі двері будуть відкриті перед ними.

Заключна частина 2022 року стане для Риб нетривіальним періодом. Число доленосних подій мінімізується, часто доведеться діяти не за наміченим планом, проте в цьому не буде нічого поганого. Рибам варто намагатися діяти правильно й не говорити нічого зайвого, і цього буде достатньо, щоб вони могли орієнтуватися в тому, що відбувається, і не помилятися.

Період цікавий тим, що в професійній діяльності можливі унікальні ситуації. Але багато що буде залежати від дій у попередні місяці.

В цілому, фінал 2022 року буде вдалим для всіх знаків зодіаку, але Риби будуть домінувати, тому що Юпітер, планета великого щастя, повернеться у цей знак. Відчується це не одразу, тому зірки рекомендують діяти виважено і обережно, особливо в сфері особистих відносин, де теж з'являться нові, раніше невраховані чинники. Якщо Рибам запропонують зіграти в незнайому гру, варто погоджуватися, але не робити великих ставок. Обставини будуть на стороні Риб, що б вони не вирішили.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Стрілець

На Стрільця чекає чудовий, успішний і супер-класний рік. У 2022 році Стрільця супроводжуватиме удача, особливо в кар'єрі і фінансових справах. Меркурій, який зазвичай послаблює позиції цього знака зодіаку, буде посилений Юпітером, управителем Стрільця. В результаті в руках Стрільця сконцентрується набагато більше фінансових можливостей, ніж раніше, тому сміливо можна планувати розширення бізнесу. Важливо, що при цьому для Стрільця не буде жодних обмежень.

Особливу увагу цьому знаку слід звернути на сферу особистих відносин: через несприятливе розташування Місяця можливі неконтрольовані спалахи емоцій, причому і у самого Стрільця, і у людей з його оточення.

З огляду на загальну характеристику року Тигра, Стрільцеві можна обрати будь-яку тактику, хитрувати або проявляти благородство, шукати обхідні шляхи або заручатися підтримкою союзників – так чи інакше 2022 рік обіцяє масу значущих подій. А оскільки Стрілець у цьому буде не один, намічається серйозна конкуренція. Втім, тих, хто буде рухатися в одному напрямку зі Стрільцем і буде розділяти його цінності, теж буде достатньо в його оточенні.

Період із початку січня і до середини квітня 2022 року для Стрільця буде цікавий тим, що він виявиться одним із небагатьох знаків, які цілком розумітимуть суть того, що відбувається. У сфері професійної діяльності це дозволить передбачити чимало спірних ситуацій і підготуватися до змін, які для інших стануть несподіванкою.

З іншого боку, в цей період Стрільцеві не варто грати в доброго самаритянина. Покровитель періоду хоча і тяжіє до благородства, але не терпить проявів слабкості. Саме тому допомагати іншим слід тільки в тому випадку, якщо Стрілець беззастережно впевнений у своїй позиції.

Друга половина квітня-липень для Стрільця обіцяють бути спокійнішими, але краще не поспішати розслаблятися. На перший план у цей час вийдуть фінансові питання, а пов'язані з ними процеси досягнуть пікових значень збагачення. Ризикувати в цей період не слід, а от прагматично займатися фінансами абсолютно сприятливо. В основі рішень повинен лежати ретельний прорахунок ситуації. Заздалегідь слід продумати кілька стратегій і не боятися "змінювати коней на переправі".

У сфері особистих відносин у Стрільця все буде не дуже стабільно, але навряд чи його це напружить.

З кінця літа і до жовтня Стрільцеві доведеться остаточно визначитися з пріоритетами, інакше обставини перестануть складатися на його користь. Зірки рекомендують приділити увагу здоров'ю і ні в жодному разі не перепрацьовувати.

У сфері особистих відносин все нарешті стабілізується. Важливо постаратися не ходити околясом, аде й діяти прямо зовсім необов'язково.

У сфері трудової діяльності варто приділити увагу фінансам і в жодному разі не робити те, чого б не зробили опоненти. Як мінімум, у жодному разі не варто ризикувати, особливо граючи на чужому полі. За кордон у цей час не варто їздити.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рікУ період із листопада і до кінця 2022 року у більшості людей з оточення Стрільця складеться сприятливе враження про нього. Можливі дуже хороші ситуації особистого плану, особливо удача благоволитиме самотнім Стрільцям – у поїздках і подорожах вони можуть зустріти свою долю. Сімейним Стрільцям не варто зупинятися на досягнутому – вони можуть домогтися нових висот у реалізації власних бажань. Якщо вони дійсно чогось захочуть, їх ніхто не зупинить.

У кар'єрі наприкінці року все залежатиме виключно від самого Стрільця. Єдиної правильної стратегії не буде. Якщо Стрілець займає керівну посаду або володіє бізнесом, йому слід частіше звертати увагу на дрібниці. Іншим Стрільцям зірки рекомендують підвищувати кваліфікацію і вимагати від керівництва підвищення зарплати, а також перспектив розвитку.

Козеріг

2022 рік для Козерога буде вельми сприятливим. Рік Тигра обіцяє цьому знаку максимально яскравий і непослідовний життєвий період. На стороні Козерога будуть Сатурн, його традиційний управитель, і Юпітер, який зазвичай відповідає за проблеми і страхи цього знака зодіаку. Марс, активатор Козерога, буде нейтралізований сформованою астрологічної обстановкою, а позиція Місяця відчутно посилиться. В результаті 2022 рік для Козерога буде емоційним і дуже приємним.

У цей рік Козерогу доведеться приймати кардинально важливі рішення. Однак сил для вирішення будь-яких питань у нього буде предостатньо. При цьому Козеріг зможе допомагати іншим, що зарахується йому в майбутньому. Відпочивати часу не буде – буде робота, робота і ще раз робота. Буде просто море планів, проектів і дуже бурхлива діяльність. На роботі можливі будь-які перестановки. Період хороший і для того, щоб відкрити власну справу.

У сфері особистих відносин Козеріг теж сміливо зможе приймати доленосні рішення, і зірки допоможуть у здійсненні планів. Головне для Козерога – залишатися собою і не дозволяти іншим впливати на нього більше, ніж необхідно.

Період із початку року до середини квітня стане для Козерога найбільш складним за весь рік. Багато рішень Козерога в цей час зіткнуться з протидією з боку найрізноманітніших сил. Йому доведеться часто змінювати свої плани, але не під впливом обставин, а тому що він сам так вирішить і захоче. Частими будуть ситуації, які можна охарактеризувати словами класика – "горе від розуму".

У період із середини квітня і до середини липня у Козерога намітяться принципово нові тенденції. У цей час, як і раніше, не варто очікувати спокою, але тепер емоції стануть грати вирішальну роль у сфері професійної діяльності. Козерогу доведеться показати себе не просто з кращого боку, але й розкрити власні слабкості. За яких обставин це станеться – зірки поки що не говорять. Можете розцінювати це як випробування: щоб пройти його з честю, потрібно керуватися принципами справедливості та благородства.

З середини літа і до середини осені 2022 року в житті Козерога намітиться ще один каскад змін. Жодна ситуація не буде очевидною, але лише спочатку. Як тільки Козеріг вирішить розібратися з якоюсь справою, особливо такою, що стосується кар'єри, все миттєво встане на свої місця. Зірки радять не розпорошувати зусилля, а фокусуватися на конкретних завданнях.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022-й для Росії: чи чекати майдану в Москві і кінця путінського режимуСамотні представники цього знака зодіаку вчинять правильно, якщо підуть ва-банк, але ризик повинен бути виправданим. Тоді можлива удачі в любові.

У сімейних Козерогів намітився перелом у відносинах, і тільки сильні почуття зможуть вирішити ситуацію. Це навряд чи буде складно, але похвилюватися доведеться. Зате неповторні емоції забезпечені.

Період із середини жовтня і до кінця грудня для Козерога буде трохи менш динамічним, але розслаблятися не варто, оскільки настають важливі події, в кожній із яких Козеріг візьме участь, випинаючи своє его. У кар'єрі багато процесів почнуть стабілізуватися, і Козеріг буде точно знати, що на нього чекає попереду. А це – вже половина справи.

У сфері особистих відносин у цей період можливі несподіванки, але вони не стануть проблемою – навпаки, нададуть їжу для роздумів. Козеріг зможе чинити так, як вважатиме за потрібне. Поради інших навряд чи будуть об'єктивними.

2022 рік закінчиться для Козерога позитивно. Але до кінця року Козерогу доведеться працювати у повну силу і не давати собі послаблень. У цьому випадку у фіналі на нього чекатиме винагорода, яку гарантують зірки.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Лузери 2022 року:

Близнюки

Для Близнюків 2022 рік буде не надо вдалим, пройде під знаком мінус. На Близнюків чекає не найпростіший життєвий етап – Тигр не особливо буде їх жалувати. Але всі труднощі Близнюки все-таки зуміють подолати. Результати докладених зусиль перевершать всі очікування, якщо представники знака займуться своєю професійною майстерністю. Непогано буде для Близнюків у новому році змінити професію.

У 2022 році представникам знака часто доведеться діяти не в своїй манері, але це відкриє їхні нові таланти і дозволить інакше поглянути на своє життя. В якомусь сенсі це буде період зміни пріоритетів. Саме Близнюкам важливо бути уважними в рік Тигра.

Період із початку 2022 року і до середини весни допоможе Близнюкам визначитися зі своїми бажаннями. Самотні представники цього знака зодіаку нарешті зрозуміють, що робили не так, а у сімейних вийде нормалізувати відносини.

У професійній діяльності Близнюків очікуються важливі цікаві події. Варто приготуватися до того, що все не буде ясно з першого погляду, а деякі моменти так і залишаться покритими завісою таємниць.

Період із середини квітня до середини липня 2022 року для Близнюків буде більш спокійним, як і для більшості знаків зодіаку. Проте, в окремі моменти від Близнюків вимагатиметься більше, ніж споглядання і дотримання плану. Можливо, план доведеться змінити, що змусить Близнюків похвилюватися.

З точки зору емоцій, період обіцяє бути незабутнім. Взагалі, сфера особистих відносин саме в цей час досягне піку потенційних можливостей. Близнюкам ні в чому не варто собі відмовляти і слід бути щирими.

Друга половина літа і початок осені 2022 року принесе в життя Близнюків таку динаміку, про яку вони і не мріяли. До цього часу у Близнюків накопичаться справи, і можна буде вирішувати проблеми по мірі їх надходження, поступово крок за кроком долаючи складні ситуації.

читайте такожГороскоп на грудень-2021: Водолій закінчить рік на мажорній ноті, а Близнюкам доведеться складноА от заключна частина року для Близнюків буде жахливою. Вона не надасть нових можливостей і не дасть розкрити нові таланти. А, крім того, Близнюки можуть зазнати фінансової катастрофи. Тому їм не слід нічого робити наприкінці року. Ближче до грудня Близнюки усвідомлять, що все те, чим восени вони вирішили займатися, було не так. Все буде не так добре, як би хотілося. У Близнюків може зникнути бажання будь-що робити, вони можуть зануритися в депресію і самотність. Особисте життя стане псуватися.

З таким настроєм Близнюкам успіху не бачити. Але якщо вони постараються, зроблять зусилля над собою, пожертвують особистим часом, на них чекатиме низка важливих подій наприкінці року. І тоді кінець року для Близнюків може стати яскравим і продуктивним. Так, непростим, але незабутнім і таким, що кардинально змінює життя.

Також наприкінці року Близнюкам слід берегти руки-ноги, тому що є ризик переломів. Вкрай важливо убезпечити себе від нещасних випадків і ДТП. Поїздки за кордон будуть не дуже сприятливими.

Діва

Для Діви 2022 рік пройде під великим жирним мінусом. Гороскоп на цей рік пророкує Діві цілу низку доленосних подій. У цей період життя їй потрібно буде довести собі й оточуючим, чого насправді варті її цілі, і чому Діва готова йти до них, незважаючи ні на що. Якщо рішучість раптово підведе, доведеться чекати наступного слушного випадку.

Юпітер, який зазвичай послаблює позиції Діви, змінить пріоритети, але Венера, відповідальна за проблеми і страхи знака, збереже традиційний вплив. Це означає, що основні ризики будуть пов'язані зі сферою відносин і моментами найвищого прояву емоцій. Тому неминучими будуть сварки і навіть розлучення.

Період із початку 2022 року й до середини квітня буде для Діви вкрай непередбачуваним. У сфері особистих відносин потрібно намагатися прорахувати ситуацію наперед і тримати все під контролем. В цей час у Діви навряд чи вийде спробувати щось потрібне. Меркурій, який виступає одночасно управителем і активатором цього знака зодіаку, хоча й не буде займати сильні позиції, але все ж допоможе розібратися з дрібними фінансовими питаннями.

У період із середини весни до середини літа 2022 року люди, народжені під знаком Діви, зможуть найкращим чином скористатися всіма доступними можливостями. Це – зоряний час Діви в новому році. Перед Дівою будуть відкриті кілька шляхів, і вона зуміє вибрати найкращий. Варто прислухатися і до свого серця, і до свого розуму. На перший погляд це буде здаватися неможливим, але, коли Діва безпосередньо зіткнеться з ситуацією, все одразу стане зрозумілим.

Цей період важливий для вільних від відносин Дів, які не перебувають у шлюбі. В цей час буде змога виправити будь-яку ситуацію і знайти особисте щастя. Це буде унікальний шанс, щоб знайти свою любов.

З початку серпня і до кінця жовтня 2022 року представникам цього знака зодіаку буде непросто зрозуміти нові правила гри, тому що багато що може змінитися. З іншого боку, ніхто не наполягатиме на тому, щоб Діва вирішувала поставлені завдання тут і зараз. Можливо, буде раціональніше відкласти справу на потім, не відступати, діяти винахідливо і, якщо потрібно, приховано. На роботі не варто всіх посвячувати у свої плани – інакше Діву можуть підсидіти. У певний момент Діва відкриє в собі несподівані прагнення, або в ній пробудяться унікальні, але досі непомітні якості. Всіма новими можливостями потрібно буде користуватися одразу.

Також не варто Діві рівнятися на тих, в чиїх мотивах вона сумнівається. Але якщо вона сама для когось стає еталоном у якійсь справі, значить, наприкінці року у неї все може вийти.

Терези

Гороскоп для Терезів на 2022 рік – вельми негативний, спірний, із мінімумом позитивних моментів. Це буде обумовлено тим, що Марс, що обмежує можливості цього знака зодіаку, посилить свої позиції. Однак і Сатурн – активатор Терезів – теж отримає посилення енергетики за рахунок сформованої астрологічної обстановки у Водолії. Це призведе до того, що в житті Терезів будуть проявлятися різноспрямовані вектори – будуть серед них і позитивні, але більше все-таки негативних.

Незважаючи на те, що характеристика цього річного циклу більшою мірою негативна, Терезів із бурхливого моря подій вивезе вітрило і правильний напрямок вітру.

У сфері професійної діяльності у Терезів все складеться вельми цікаво. Буде відбуватися настільки багато подій, що Терези суто фізично не зможуть взяти участь у всьому, що буде навколо них. Буде безліч пропозицій, але Терези можуть вибрати найгіршу з них. Тому представникам цього знака слід бути максимально перебірливими.

Втім, нічого страшного в цьому немає. Правильна розстановка пріоритетів і стратегія стане запорукою успіху Терезів, навіть незважаючи на те, що рік не особливо вдалий для них.

Якщо Терезам буде здаватися, що навколо них все спокійно, значить, вони щось роблять неправильно. Як вирішити проблему – підкажуть близькі та друзі. Однак Терезам не варто повністю покладатися на чужу думку.

Період із початку року і до кінця березня допоможе Терезам опинитися в потрібному місці у потрібний час. Тому сприятливими будуть подорожі в цей час.

читайте такожГороскоп Зеленського на 2022 рік: коли чекати проблем і випробуваньЯкщо у Терезів є свій бізнес, їм слід докласти максимум зусиль – надалі окупиться кожна крапля поту. Якщо ж представники знака працюють у компанії, їм слід бути уважними, але не підозрілими.

Період із квітня по липень для Терезів обіцяє бути спокійнішим, ніж початок року, але розслаблятися буде рано. Терезам потрібно буде продовжувати рухатися вперед, а, стикаючись із перешкодами, обходити їх. Сила Терезів буде полягати в можливості йти будь-яким шляхом і все одно домагатися бажаного результату. Питання про те, скільки сил витратити, буде повністю залежати від самих Терезів – адже важлива буде саме дорога, а не фінал цього року.

З серпня по жовтень 2022 року Терези будуть перебувати у підвішеному стані. Все буде складно, і напруга буде підвищеною. У цей час можливе звільнення і складні ситуації в сім'ї. Найбільшої уваги потребуватимуть питання приземленого характеру.

Якщо Терези зайняті особистим бізнесом, їм варто в цей період дивитися на ситуацію якомога ширше. Найкращим рішенням для них може стати прямолінійність у всьому і з усіма. Терезам, які працюють у компанії або організації, зірки радять стати максимально активними восени-2022.

Заключний етап 2022 року для Терезів буде найбільш збалансованим, а за динамікою співпаде з початком 2023 року. Їх підхопить ураган подій, і на цей раз Терези будуть знати, де вірний напрямок. У цей час можуть відбутися масштабні події, здатні змінити долю Терезів і їхнє оточення.

У сфері професійної діяльності наприкінці листопада-в грудні слід спробувати відійти від шаблонів і подивитися на ситуацію з різних ракурсів. У фінансовому плані не варто скупитися, але все одно слід уникати недоцільних витрат. Що ж стосується сфери особистих відносин, то вона сама підштовхне до потрібних висновків, і останнє слово буде за Терезами.

Водолій

Після супер-успішного року Водолія у 2022-му спіткає невдача. Одна з домінуючих планет циклу – Сатурн – є управителем Водолія і перебуватиме в його знаку. А Сатурн – це планета нещастя. При цьому Юпітер, планета великого щастя, піде. Вплив Сатурна збільшиться настільки, що Водолій зможе керувати часом – він зможе приборкати обставини і знизити динаміку подій, коли це буде потрібно.

Сонце, що відповідає за обмеження можливостей Водолія, також буде посилено взаємним впливом планетарних аспектів. В результаті все виявиться не так просто, як того хотілося б.

У плані професійної діяльності 2022 рік для Водолія буде продуктивним, адже, як не крути, Сатурн – це також планета кар'єри. Так, Водолію буде жорстко, важко, будуть перешкоди, але кар'єра будуватиметься.

Якщо ж Водолій сидітиме на місці в 2022 році, то навряд чи для нього що-небудь зміниться. Все те, що було розпочато Водолієм у 2021 році, слід продовжити і в 2022, не варто йти з наміченої колії.

За сферою міжособистісних відносин Водолію частіше доведеться спостерігати і аналізувати її, ніж діяти. Особливих складнощів у цьому не передбачається, але, щоб досягти бажаного, доведеться докладати зусилля і діяти незвичайними способами.

Період із січня і до середини квітня для Водолія буде спокійним – спокійнішим, ніж для більшості інших знаків зодіаку. Він сміливо може розслабитися в цей час і виїхати на відпочинок. Або ж у цей час Водолій може скористатися можливістю і зайняти домінуючу позицію в сфері професійної діяльності за рахунок того, що йому буде простіше отримати бажане. Далі Водолію слід ставити планку вище і кувати залізо поки гаряче. Якщо в цей час в його оточенні з'являться брехуни, Водолій легко зможе вирахувати їх.

Зірки радять у цей період бути м'якшими з близькими і з тими, хто чекає уваги Водолія. Не варто поспішати на початку року, ухвалюючи важливі рішення. Не варто також особливо радитися з іншими – Водолій сам прекрасно знає, що йому робити. На початку року всі завдання доведеться вирішувати самостійно – це дещо сповільнить Водолія, але дасть йому унікальний досвід і дозволить в майбутньому уникнути критичних помилок.

З другої половини квітня і до середини липня Водолію доведеться змиритися з деякими втратами. У цей час не можна вкладати гроші в неперевірені проекти, хоча, можливо, вони будуть здаватися привабливими – це буде помилка.

Все, що в цей період виявиться за бортом у Водолія, давно час відпустити. Гороскоп рекомендує не приділяти багато часу подібним ситуаціям. Адже, по-перше, все і так нормалізується без зусиль з боку Водолія. А, по-друге, наступні події року нададуть Водолію інші унікальні можливості.

Самотні представники знака навесні-влітку будуть щасливими, незважаючи ні на що. У цей час вони зможуть зустріти свою долю.

У сімейних Водоліїв буде можливість отримати позитивні емоції у межах їхнього сімейного вогнища. Для цього потрібно залишатися собою і не стояти осторонь, якщо у вас на очах почне розгоратися конфлікт.

Водолію в цей час часто доведеться виступати в ролі судді, арбітра в суспільстві. Це дуже велика відповідальність, тому що іноді від слів Водолія буде залежати цілий ланцюг наступних подій. Водолію, щоб зрозуміти, наскільки він правий в тій чи іншій ситуації, досить буде спробувати подивитися на себе з боку.

Друга половина літа і початок осені кардинально змінять пріоритети Водолія. Якщо перша половина року була сфокусована на особистості самого Водолія і його відносинах, то в другому півріччі потрібно максимум часу приділити роботі і життєвим перспективам. У хвилини відпочинку Водолію варто присвятити себе незвичайним заняттям, наприклад, медитації, масажу, йозі.

читайте такожФінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік ТиграЯкщо у Водолія є особистий бізнес, йому варто в другому півріччі постаратися частіше вести переговори, адже його сильною стороною стане харизма і гнучкість. Навіть якщо раніше все було інакше, Водолій зуміє напрацювати в собі ці якості.

Водоліям, які працюють в організації або компанії, зірки рекомендують або докласти максимум зусиль для отримання нового місця, або реалізувати авантюру, яка давно крутиться в їхніх думках і не дає спокою з 2021 року. Обставини можуть змінюватися, але вектор буде один, і, слідуючи йому, Водолій доб'ється бажаного.

Концептуальним моментом у цей час для Водолія стане духовність. Можливо, Водолію просто не вистачає віри в себе, в когось або в щось, і у нього з'являться час і можливість, щоб виправити це.

З середини жовтня і до кінця 2022 року Водолій буде точно знати, чого хоче. У цей період труднощі не передбачаються – все буде непросто, але з цим можна буде впоратися. Водолію важливо діяти, допомагати іншим, шукати альтернативні можливості. Цей період найбільш вдалий для бізнесу.

В цілому, в 2022 році Водолію не дуже надто щастити в особистому плані, але в кар'єрі все буде чудово. І кінець року не так буде підходити для любові, як для налагодження відносин із родичами і планування важливих сімейних заходів.

Наприкінці року будь-яке рішення Водолія матиме значні наслідки, і це потрібно враховувати. В цілому, до завершення річного циклу всі процеси в житті Водолія стабілізуються, але не всі будуть значущими. В цьому і буде полягати місія Водолія на даному етапі – відокремити зерна від плевел, значуще від незначимого. Якщо Водолій відкритий новому і розуміє цінність чужих зусиль, це не стане проблемою для нього.

2022 рік для більшості Водоліїв завершиться виключно позитивно. Поганий старт, зате прекрасний фініш року.

Нейтральним 2022 рік буде для наступних знаків:

Телець

Для Тельця 2022 рік буде ні холодним, ні жарким. Цей рік навряд чи буде спокійнішим за попередній, але, без сумніву, він буде перспективнішим. Це буде пов'язано з тим, що Місяць посилиться положенням Сатурна і Юпітера та не займе антагоністичну позицію по відношенню до Тельця, як це часто буває. У такому положенні потенціал місяця як активатора зросте, а це означає, що в сфері особистих відносин представники цього знака зможуть досягти більше, ніж планували. Емоції не будуть заважати Тельцю навіть у разі помилкової оцінки.

В середині року всі сфери життя Тельця будуть збалансовані, а в інші періоди одна зі сфер буде явно превалювати над іншими. Завдання Тельця в такій ситуації буде полягати в тому, щоб правильно розподіляти зусилля.

Період з початку року по березень включно буде нестабільним. Головна складність полягатиме в тому, щоб зрозуміти, хто є союзником, а хто ставить палки в колеса.

З середини весни до середини літа 2022 року представники знака будуть себе почувати більш впевнено, і це буде розквітом можливостей Тельця. Цей час буде різко контрастувати з початком року. Незважаючи на те, що, як і раніше, доведеться підлаштовуватися під мінливі обставини, будуть з'являтися нові можливості. Однак тепер у Тельця буде і досвід, і розуміння закономірностей, на підставі яких відбуваються події навколо нього.

Самотні представники знака можуть спробувати кардинально змінити своє життя, але навряд чи це вдасться. У свою чергу, сімейні Тельці отримають більше, ніж хотіли, і їм всього-на-всього доведеться переглянути якісь свої пріоритети.

У кар'єрі все буде стабільно. Якщо Телець на початку року правильно визначив свою стратегію, його позиція зміцниться вже в середині року.

Друга половина літа і початок осені 2022 року дасть Тельцю те, чого він давно хотів.

читайте такожСхідний гороскоп 2022: кого зі знаків чекає неймовірна удача в рік ТиграУ заключний період року, восени і взимку, на Тельця чекає низка невеликих, але значних подій. Цілком можливо, що Телець встигне відреагувати на все. У сфері особистих відносин не буде помилкового варіанту, а в професійній діяльності Телець зможе зробити більше, ніж очікував.

Фінансових складнощів також не передбачається. Порада Тельцю одна – не скупіться! Тельцю варто вкладати гроші в нерухомість, а також робити великі покупки наприкінці року.

Рак

Для Рака 2022 рік буде нейтральним. Рік Тигра обіцяє бути яскравим, але багато в чому непередбачуваним. Щоб впоратися з непередбаченими ситуаціями і домогтися поставлених цілей, доведеться докласти зусиль, оскільки Місяць, активатор знака Рака, не завжди прикриватиме тил. Негатив Марса, який буде відповідати за проблеми і страхи, в 2022 році може посилитися. У підсумку, цей знак виявиться одним із небагатьох, кому в цьому річному циклі доведеться покладатися більшою мірою на інтуїцію. Той факт, що Рак належить до стихії води, піде на користь йому, але не його планам. Тому проекти цього року можуть бути оманливими, мінливими і непередбачуваними.

Період із початку 2022 року аж до середини квітня буде характеризуватися різкими перестановками. Ніхто не буде тиснути на Рака – головним мотиватором виступатиме він сам. Комусь із представників знака це здасться плюсом, комусь – мінусом. Головне – як саме вчинить Рак у ситуації, до якої він не був готовий.

Сімейним представникам знака на початку року доведеться ухвалити радикальне рішення, яке якісь шляхи відкриє, а якісь, навпаки, закриє.

Друга половина весни і початок літа обіцяють людям, народженим під знаком Рака, деякий відпочинок і розслаблення. Тому в цей період непогано буде вирушити на відпочинок, на море в Єгипет або на води в Закарпаття. Чимало знаків у цей період можуть зменшити обороти своєї активності, і Рак не стане виключенням. Що робити – вирішувати тільки самому Раку, йому варто більше покладатися на себе (для цього будуть і можливості, і ресурси).

У другій половині весни і на початку літа Раку варто зайнятися собою, на користь підуть медитація і силові навантаження. Це чудовий час, щоб піти в спортзал, зайнятися фітнесом.

З серпня по жовтень 2022 року в житті Рака все зміниться. Головна складність для нього полягатиме в тому, що деякі ситуації потребуватимуть від нього швидкого прийняття рішень, а часу для роздумів не виявиться. Тому Раку слід просто діяти – час із кінця літа гратиме на його боці.

Листопад і грудень для Рака будуть відносно спокійними, але не всі аспекти свого життя він зможе контролювати. З цим потрібно змиритися і постаратися отримати вигоду.

Багато самотніх представники цього знака зодіаку в даний період раз і назавжди вирішать для себе кілька важливих питань. А у сімейних Раків вийде домагатися того, про що вони давно і не мріяли.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Лев

Леву в 2022 році буде ні холодно, ні жарко. Рік Тигра обіцяє стати для Лева відносно спокійними періодом, хоча навколо всі будуть метушитися в нескінченному вирі подій. Вся справа в тому, що Сонце – управитель Лева – через сформовану астрологічну ситуації виключить свій вплив на життя підконтрольного знака. Тому в новому році Лев не надто перебуватиме на сонячній стороні життя. А ще більше на цей процес вплине Сатурн, який традиційно відповідає за проблеми і страхи Лева: ця планета буде в опозиції до Лева – у Водолії. В результаті Лев зможе комплексно переглянути своє минуле і зробити важливі висновки, які дозволять за допомогою нескладних дій значно змінити своє сьогодення і майбутнє.

Початок 2022 року, з січня і до березня, буде важливим для Лева в сфері особистих відносин. Готуйтеся до того, що все таємне стане явним. Левам, які не звикли юлити, нема чого боятися, але іншим доведеться вживати відповідних заходів. Цей період потребуватиме від Лева напруження і сил, проте зусилля повністю окупляться.

Самотні представники цього знака зодіаку з великою ймовірністю зможуть змінити свій статус і отримати шанс на справжнє щастя.

Період із квітня по липень надасть Леву можливість не просто наздогнати інших, але й перевершити їх. Тож друга половина весни і до середини літа стане зоряним часом для цього знака. Зірки даватимуть великі перспективи розвитку. В цілому, період буде значно відрізнятися від початку року своїми позитивними властивостями. Однак викладатися доведеться по повній, щоб домогтися приємних змін.

Період із серпня по вересень 2022 року буде більш стабільним. У оксамитовий сезон у вересні варто вирушити на море і відпочити, адже все одно в цей час бізнес не буде розвиватися так стрімко, як би того хотілося.

Гороскоп радить в будь-якій незрозумілій ситуації маневрувати. Лев може бути впевненим, що безвихідних ситуацій не буде. Не варто намагатися в сфері професійної діяльності схопити найбільший шматок – не донесете. Леву знадобиться щось більше, ніж прямолінійний натиск і впевненість у своїх силах.

читайте такожЗапорука успіху 2022 року: астролог розповів, що потрібно встигнути зробити до нового року кожному знаку

Заключна частина 2022 року стане для Лева часом підбивання підсумків. Цей період виявиться найдинамічнішим за весь річний цикл. У плані фінансів потрібно постаратися хоча б восени уникнути зайвих витрат. Також потрібно дозволити всьому складатися природно.

Левам, які не перебувають у відносинах, не варто намагатися моделювати хід подій. А сімейним Левам, навпаки, наприкінці року Тигра потрібно продумати кожну дрібницю, щоб бути готовими до всього.

Левам, які займають керівні посади, зірки радять нічого не пускати на самоплив і особисто контролювати процес, що відбувається, інакше їх можуть підсидіти. Потенціал Лева в 2022 році буде набагато більшим, ніж здається йому самому, і Тигр допоможе його розкрити.

Скорпіон

2022 рік для Скорпіона стане збалансованим періодом життя. Хоча більшою мірою це буде позитивний період, ніж негативний. Рік запам'ятається вдалими збігами обставин і дрібними клопотами, які будуть постійно відволікати увагу. Сатурн і Юпітер – головні покровителі року – практично не чинитимуть негативного впливу на цей знак зодіаку, тому Скорпіону завжди доведеться покладатися на власні сили. Це – не мінус. Навпаки, така ситуація надасть Скорпіону більше свободи і можливостей, і все буде залежати виключно від нього самого.

З іншого боку, положення Марса, управителя Скорпіона, буде таким, що перевага в конфліктних ситуаціях буде у ворогів цього знака. Скорпіон точно буде знати, хто правий, але довести це оточуючим буде не завжди легко.

Через вплив Місяця, що відповідає за проблеми і страхи цього знака, емоційні спалахи Скорпіона в 2022 році часто будуть деструктивними, тому можуть руйнуватися відносини з родичами, дітьми і подружжям. Тому важливо тримати себе в руках, але без фанатизму, не перегравати. Ризик далеко не завжди буде виправданим.

Період від початку 2022 року і до квітня дозволить Скорпіону перейти на новий рівень розуміння навколишнього світу. Незважаючи на високу динаміку, цей час стане досить споглядальним. Скорпіону не варто чинити опір, якщо раптом виникне бажання побути на самоті і зайнятися якоюсь медитативною справою, якою раніше не доводилося займатися.

Період кінця весни-початку літа для Скорпіона буде особливо яскравим, емоційним і велелюбним. В цей час Скорпіон може знайти любов і щастя свого життя. Але при цьому важливо контролювати себе, оскільки події будуть розвиватися дуже бурхливо, і Скорпіон може занадто увійти в азарт і програти всі свої статки. Обов'язково потрібно сублімувати свою кипучу енергію.

Самотнім Скорпіонам зірки радять частіше вибиратися з дому, оскільки саме в цей час вони можуть зустріти своє щастя, секс, любов, пристрасть, які завжди так потрібні представникам цього знака.

Серпень-жовтень для Скорпіона майже не будуть відрізнятися від попереднього етапу, але деякі обставини зміняться. Наприклад, Скорпіону доведеться частіше стримувати себе. Наскільки це буде виходити – залежатиме тільки від особистих якостей, зовнішні фактори тут не допоможуть.

Якщо у Скорпіона є своя справа, то в цей час потрібно її продовжувати, рухаючись раніше наміченим курсом. Тим представникам знака, у яких немає свого бізнесу, зірки радять дивитися на світ ширше – можливо, вони давно щось упускають, а тому їхня діяльність розвивається сама по собі, без особливого задоволення і завзяття представників знака.

У конфліктних ситуаціях Скорпіон буде попереду своїх опонентів, але це не означає, що будь-яке завдання слід зводити до прямого зіткнення. В окремі моменти ця тактика буде продуктивною, але не завжди.

Заключний етап року, листопад-грудень, для Скорпіона буде непередбачуваним. Все буде залежати від рішень, які ухвалювалися раніше протягом року.

читайте такожАстролог розповів, що доводить до сказу кожен із знаків З=зодіаку

Якщо самотні Скорпіони до цього часу не змінили свій статус, то наприкінці року Тигра вони навряд чи зможуть чогось домогтися в цій сфері. Якщо буде втрачено зоряне літо, то наприкінці року буде нічого ловити. Хоча є ймовірність, що новорічна ніч зробить подарунок, і щось все-таки зміниться на краще.

Сімейним Скорпіонам наприкінці року буде простіше, оскільки у них будуть не тільки конкретні цілі, але й очевидні способи їх досягнення.

У професійній діяльності під кінець року можна розраховувати на приємні несподіванки, але вони повинні сприйматися лише як бонуси. Взагалі, основа успіху Скорпіона в 2022 році – грамотний розподіл фінансових потоків і здатність у кожен момент часу віддавати всю свою увагу справі.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти