Росія знайшла спосіб помститися Києву за образливі плакати про Крим

Крим - це Україна: РФ мстить за тролінг своїх дипломатів / УП

Написи "Крим - це Україна" в МЗС РФ обізвали "коментарями образливого характеру".

МЗС Росії викликало на килим українського тимчасового повіреного через тролінг російських дипломатів у Києві. Йому вручена нота протесту.

Напередодні в українській столиці з'явилися плакати, на яких співробітники дипмісії РФ (і одночасно працівники Головного управління Генштабу РФ і ФСБ) нібито "визнають" Крим українським. А на службові автомобілі російських дипломатів невідомі особи наклеїли українські тризуби. Цей тонкий тролінг був приурочений до дати так званого "референдуму в Криму 2014 року".

Читати такожРеакція Кремля на "Кримську платформу" - загроза, до якої слід готуватисяТе, що сталося, російська сторона назвала провокацією, написи "Крим - це Україна" в МЗС РФ обізвали "коментарями образливого характеру", а тризуби на машинах "пошкодженнями службових автомобілів".

Москва вже зажадала ретельно розслідувати розклеювання плакатів.

Новини Криму:

Анексія Криму

У березні 2014 року в Криму під дулами російських військових пройшов так званий "референдум" про статус півострова, більшість жителів нібито висловилися за приєднання до РФ. Пізніше Росія анексувала Крим. В Україні влада визнала 20 лютого 2014 року датою початку захоплення півострова.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти