"Путін постійно слабшає": у Кремлі зріє переворот - опозиціонер Гудков

Путін відчуває своє безсилля / Колаж фото скріншот з відео

За словами російського опозиціонера, російські генерали нині просто "мстять за тривалі приниження".

Російський диктатор Володимир Путін боїться, що втрати Криму стане останньою для нього, як для президента РФ. Він відчуває своє безсилля. У Кремлі може визрівати переворот. Про це заявив російський опозиціонер Генадій Гудков.

"Владу зараз взяли в країні генерали. Що стосується ось зараз Путіна, то зрозуміло, що він слабшає. Та він же не може керувати країною один. Ми приблизно розуміємо, так як генерали зараз мочать Пригожина, а Путін вже не може йому допомогти. Це помста за те приниження, в якому вони перебували багато місяців", - сказав Гудков.

Опозиціонер переконаний, що Путін шукає підтримки у ФСБ, яка раніше вже конфліктувала з військовими. Це відбувалося навіть на фронті в Україні у перші місяці повномасштабної війни.

"ФСБшники управляли військовими діями, тобто політичні рішення приймалися саме ними ... Путін слабину відчув що ним вже починають керувати, відчув себе в якійсь мірі маріонеткою. Він почав такі реверанси і поклони роздавати ФСБ, може підтримають його", - додав Гудков.

Можливість розпаду Росії

Раніше секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов спрогнозував, що країна-агресорка Росія незабаром припинить своє існування в нинішніх межах. Він підкреслив, що найближчим часом відбудеться розвал РФ і на її території сформуються вільна Ічкерія, Татарстан та Дагестан.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зазначає, що світу потрібно готуватися до розпаду країни-агресорки Росії, який буде відбуватися незалежно від їхнього бажання. Захід поки не розуміє, чим має завершитися війна в Україні. Також у західних країнах не розуміють, що робити з Росією.

У той же час дипломат, керівник Центру досліджень Росії, ексміністр закордонних справ України Володимир Огризко зазначає, що у західних країнах ще немає повного розуміння того, як зробити країну-агресорку Росію безпечною для світу. Там розуміють, що потрібно зробити так, щоб РФ у майбутньому не загрожувала іншим державам, але ще не вирішили, як це зробити.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти