Німеччина має бути готова до війни: командувач дав невтішний сценарій

Німеччина повинна готуватись до війни / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Зараз в Німеччині населення все ще далеке від сприйняття зовнішньої загрози, однак варто готуватись до найгіршого.

Командир регіонального командування "Гамбург" капітан морського флоту Міхаель Гісс заявив, що Німеччина має бути підготовлена до потенційного військового конфлікту через 5 років.

В інтерв’ю виданню Die Welt Гісс пояснив, що протягом 30 років після закінчення холодної війни й поділу Німеччини німецькі жителі хотіли насолоджуватися "мирними дивідендами" та й зараз в Німеччині населення все ще далеке від сприйняття зовнішньої загрози.

"Але мій внутрішній годинник як солдата цокає і каже мені, що через п'ять років ми повинні бути достатньо соціально стійкими, щоб протистояти зовнішній військовій загрозі", - зазначив командувач.

Він також додав, що країна повинна бути готовою до війни.

"Це головне загальне завдання для політики, Бундесверу, бізнесу і суспільства в широкому сенсі. Це також стосується критично важливої інфраструктури - і зокрема, Гамбурга, який виконує функцію гавані для забезпечення функціонування Альянсу і підтримки НАТО", - йдеться в повідомленні.

Що відомо про видання Die Welt?

Die Welt - німецька щоденна громадсько-політична газета, що належить видавництву Axel Springer Verlag та є однією із найвпливовіших ЗМІ країни. Поширюється у 130 країнах, має аудиторію понад 670 тисяч читачів. Контент газети орієнтований на інформаційні та аналітичні матеріали. До найпопулярніших тем, що розглядаються у "ДіВельт", належать: політика, фінанси та спорт, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що РФ готується почати війну проти НАТО. Уряд Німеччини вже підготував план організації військової структури ФРН на випадок збройної агресії проти країн-членів НАТО. Оптимальні умови для війни РФ проти НАТО складуться в 2029 році.

ЗМІ дізналися про сценарій війни з РФ та НАТО. Країни Альянсу протягом 3-6 місяців перекинуть величезну кількість військових до східної Європи у разі нападу Росії, пишуть німецькі журналісти.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти