Трамп заінтригував світ заявою щодо стану Кім Чен Ина

Трамп заінтригував світ заявою щодо стану Кім Чен Ина

Президент США заявив, що знає, як себе почуває лідер Північної Кореї.

Кім Чен Ин помер, 25 квітня повідомили кілька авторитетних ЗМІ. А потім заговорили про те, що Кім Чен Ин живий, але перебуває у "вегетативному стані" після невдалої операції на серці. Але офіційно влада Північної Кореї ні смерть свого лідера, ні його хворобу не підтвердила і не спростувала.

У той же час ніхто живим Кім Чен Ина не бачив з 12 квітня.

Масла до вогню підливає те, що схожа ситуація була з батьком Кім Чен Ина – про смерть Кім Чен Іра почали говорити тоді, коли він не з'явився на урочистостях з нагоди місцевого аналогу дня незалежності. Потім виявилося, що він дійсно помер.

Висловився з цього приводу і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який колись зустрічався з Кім Чен Ином.

Трамп гучно заявив, що у нього з'явилася інформація щодо стану здоров'я лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Президент США додав, що сподівається, що у глави КНДР все добре, проте розкривати більше інформації американський лідер не став.

"У мене є хороша ідея, але я не можу говорити про це зараз. Я сподіваюся, що він в порядку, у мене є інформація щодо його здоров'я. Скоро ви теж дізнаєтеся правду", - заявив американський лідер сказав під час брифінгу в Білому домі в понеділок, 27 квітня.

Читати такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоНагадаємо, раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Хірург дуже сильно хвилювався, у нього буквально тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. В результаті йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".

Новини заразКонтакти