"Хочуть скасувати усі санкції": ООН веде таємні переговори з РФ - Bild

ООН веде таємні переговори із Путіним / колаж: Главред, фото: ОПУ, скріншот: відео Telegram

ООН готова далеко зайти, щоб відновити зернову угоду з розпалювачем війни Путіним, вважають у виданні.

ООН веде таємні переговори із країною-агресоркою Росією про укладання угоди, у рамках якої в обмін на відновлення зернової угоди терористичному режиму Володимира Путіна. Також будуть скасовані наріжні санкції, запроваджені після широкомасштабного вторгнення в Україну.

"Секретний лист Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша показує, наскільки далеко ООН готова зайти, щоб відновити зернову угоду з розпалювачем війни Путіним", - пише видання Bild, яке отримало у своє розпорядження секретний лист генерального секретаря ООН.

У листі Гутерріша, який Bild називає "вибуховим", пропонується "чотири конкретні наріжні камені угоди між Секретаріатом ООН і Російською Федерацією", яка має "призвести до відновлення Чорноморської ініціативи".

"Усі чотири пункти важливі, оскільки їх реалізація виконала б усі вимоги терористичного режиму Володимира Путіна та винагородила його бомбові атаки на українські цивільні цілі", - йдеться у матеріалі Bild.

Пропозиції Гутерреша для Росії

В українських урядових колах кажуть, що пропозиції Гутерріша є "неймовірною образою" та "нагородою за агресивну поведінку Росії" з боку ООН.

Нагадаємо, що генсек ООН благає РФ повернуться до "зернової угоди" і висунув нову пропозицію. Після того як російський диктатор Путін вирішив нахабно вийти з "зернової угоди", генеральний секретар ООН Гутерріш тепер намагається умовити його повернутися.

В ООН зганьбилися цинічною заявою щодо потужного удару РФ по Одесі.Реакція Організації Об'єднаних Націй здивувала наповал, оскільки міжнародна структура жодним словом не обмовилася про РФ.

Більше політичних новин:

Новини заразКонтакти