РФ вдарила 113 крилатими ракетами по мирних містах України

РФ б'є ракетами по містах України

Валерій Залужний розповів про криваві злочини путінського режиму.

Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний повідомив про те, скільки війська Російської Федерації з початку вторгнення випустили ракет по Україні.

Він розповів, що російські агресори випустили 113 ракет наземного і морського базування типу Іскандер і Калібр по мирних українських містах і селах.

"З початку відкритого вторгнення Росія випустила 113 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування типу Іскандер і Калібр по мирних містах і селах України", – заявив Залужний.

"Цей кривавий злочин путінського режиму є кричущим порушення норм міжнародного гуманітарного права і має бути розслідувано Гаазьким трибуналом", - додав Головнокомандувач ЗСУ.

Війна РФ проти України

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

У свою чергу, МЗС Росії зробило заяву. У РФ назвали умови для переговорів з Україною: погодяться, якщо ЗСУ складуть зброю.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти