"Тварини не повинні страждати": у Мережі вилаяли супермаркет, який заманював клієнтів левеням

У Мережі вилаяли супермаркет, який заманював клієнтів левеням

Заради залучення зайвої уваги, супермаркет і контактний зоопарк приманювали клієнтом можливістю фото з Сімбою - дитинчам лева.

В одному з супермаркетів Харківської мережі Рост адміністрація вирішила розважати клієнтів за допомогою тварин з контактного зоопарку. Як повідомили Передплатники спільноти UA Animals у соціальній мережі Facebook, по супермаркету водили на ланцюгу левеня (і окремо Мавпу) і пропонували сфотографуватися.

"Чергове дно пробито. Вважаємо, що це садизм і жахливий несмак. Готуємо від громадської організації заяву в поліцію й екологічну інспекцію", ‒ повідомили автори поста.

"Що цим контактний зоопарк хотів показати людям? Дивіться які у нас закатовані тварини? Хотіли зробити рекламу, тільки чому? Це не повинно бути. Тварини не повинні страждати й своїми муками приносити гроші двоногим утриманцям. Влада міста повинна розв'язати питання про закриття подібних зоопарків", - гнівно прокоментувала користувачка Надія Давиденко.

"Ті, хто радіють таким "розвагам", напевно, з таким же захопленням спостерігали б за спалюванням" відьом" на площі або ще яким-небудь середньовічним заходом", ‒ написала Катерина Табак.

"Ідіоти, який, на фіг, Сімба [кличка Левеня на честь персонажа мультфільму Король Лев - Главред]? Живі тварини - це не герої з мультика. Як можна так примітивно мислити?",- заявила Олена Черняхова.

"Супермаркети вже не знають чим залучити в магазин покупців. Ганьба Вам. У жодній країні такого немає", - написала Ольга Ковязіна.

"Організаторам не дивуюся. Коли мова заходить про бабло, на більше фантазії не вистачає. Але, сторонні люди, які готові радіти та фоткатися, вони вже явно мене дивують", - підсумував Юрій Мартинюк.

Читати такожПрайд під загрозою: у зоопарку Барселони у левів виявили коронавірус

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти