Язик та серце заморозив: адвокат та наречений із ток-шоу убив та розчленував кохану на Київщині

У Київській області успішний юрист убив та розчленував свою кохану / Поліція Київської області

Чоловік задушив свою кохану та намагався приховати злочин. Він розчленував тіло - органи лежали в його холодильнику.

У Київській області правоохоронці затримали жорстокого нареченого-різника. Він під час сварки убив свою кохану, розчленував її та час від часу викидав органи та рештки у різних місцях. Загиблу дивом впізнала знайома по брендових речах. Про це повідомляє поліція Київської області.

На початку червня на березі водойми у селі Нові Безрадичі місцеві знайшли валізу з відрізаними жіночими кінцівками та фрагментами хребта. Усе це було ретельно замотане у жіночий одяг.

Правоохоронці дивом вияснили, ким була вбита. 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину і оселилась в приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналась, що буцімто зустріла кохану людину з якою планує влаштувати особисте життя.

"Щоб встановити особу загиблої, поліцейські склали умовний "портрет" вбитої, дали детальний опис знайдених у валізі жіночих речей та поширили дану інформацію через засоби масової інформації. Через деякий час до поліції звернулась панянка та повідомила, що саме її подруга мала схожі речі і наприкінці травня перестала виходити на зв'язок" - сказав очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області
Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області
Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області
Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області
Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області
Жорстоке вбивство на Київщині Поліція Київської області

Виявилось, що жінка жила з 36-річним успішним юристом та учасником ток-шоу про одруження. Після зникнення жінки чоловік кілька днів поспіль виносив з будинку підозрілі речі та викидав їх у різних місцях. Зловмисник діяв наче за методичкою, намагаючись уникнути камер відеонагляду.

Правоохоронці встановили, що саме цей чоловік убив жінку. Під час обшуків у його будинку виявили органи загиблої. Зловмисник вирізав язик, нирку, матку та серце жінки, а потім заморозив. Увесь час органи лежали в нього в холодильнику.

Читайте такожНа Сумщині син убив матір і розчленував тіло

"Успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали по брендовій сукні. Це моторошна історія смертельного кохання, цинізму, відчайдушної спроби приховати сліди злочину та професійної роботи поліцейських Київщини" - додав Андрій Нєбитов.

Чоловік пояснив, що задушив кохану внаслідок конфлікту, а потім намагався приховати сліди злочину.

Зловмисника затримали. Його підозрюють в умисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю.

Нагадаємо, у Тернопільській області чоловік по-звірячому убив свою дружину та розчленував її. Зловмисника засудили до довічного ув'язнення. Як виявилось, жінка вийшла заміж за чоловіка, який у минулому вбив їхню спільну однорічну дитину. Згодом вона пробачила злочинця.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти