"Ви б обіс*алися": офіцер ЗСУ хльостко відповів Єгоровій на "рагулів"

Сніжана Єгорова / Facebook

Олексій Петров назвав Сніжану Єгорову "рагулем", яка не може цінувати очевидне.

Лейтенант Збройних Сил України Олексій Петров прокоментував образливі висловлювання телеведучої Сніжани Єгорової на адресу українських захисників.

Коментуючи слова Єгорової про те, що на фронт нібито відправляються «селюки» і ті, хто не досяг нічого в житті, Петров на своєму YouTube-каналі нагадав історію загиблого на Донбасі оперного співака Василя Сліпака.

"Він точно з імовірністю 452 тисячі відсотків не рагуль і не селюк. І, народившись у Львові, думаю, він спілкувався українською краще, ніж спілкуєтеся ви. Йому було що втрачати, чи ні? Він сформувався як особистість?",- підкреслив він.

Петров також упевнений, що в разі приходу війни у Київ, її чоловік навряд чи зміг би захистити сім'ю Єгорової.

"І якби біля вашого дому лягла 120-та міна, ви, Сніжано, обісралися б. Я зараз не перебільшую. Якби ваші діти закричали, ви обісралися б удруге. А коли ваші діти почали б стрибати від страху, закривати вуха, падати на підлогу і намагатися сховатися під диваном, ви, Сніжано, обісралися б утретє. Безумовно, ви зараз можете сказати: мені ваш захист до дідька потрібен. Мене захистив би мій чоловік. Я це чув знаєте скільки разів? До того часу, поки не прилітають міни. До того моменту, поки в дім не влітає пакет Граду. А потім ви лежите під ліжком разом з вашим чоловіком. І молитеся богу. І ось, Сніжано, від цього жаху й захистила українська армія. Вони, селюки та рагулі, вберегли вас від цього", – сказав він.

"Якщо ви вважаєте, що людина, яка народилася і прожила в селі, рагуль, то я вам скажу більше: рагуль - це ви. Людина, яка не може цінувати очевидне", - додав Петров.

Нагадаємо, раніше Єгорова висловилася стосовно українських військових і добровольців, які захищають Україну на Донбасі.

Сніжана Єгорова порівняла українських солдатів з наркоманами за те, що вони захищають її від найманців зі Сходу.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти