ЗСУ ліквідували "зека"-вагнерівця, який спалив 2 людей: його мати обурилася відсутністю "почестей"

ЗСУ ліквідували "зека"-вагнерівця Євгенія Лосєва, який спалив живцем двох людей/ Telegram OSINT Georgia

Матір загиблого 23-річного окупанта захотіла, щоб її сину-вбивці "віддали належні почесті".

Українські військові ліквідували на фронті 23-річного "зека"-вагнерівця Євгенія Лосєва, який потрапив на війну проти України з-за ґрат. У в’язниці він відбував 14-річний термін ув'язнення за підпал будинку з мешканцями, внаслідок якого загинули двоє людей.

Про це повідомляє OSINT-експерт Іраклі Комахідзе у Telegram. Він зазначає, що Лосєва ліквідували під Бахмутом у Донецькій області ще 15 грудня 2022 року, проте його матір дізналася про це уже після початку 2023 року.

Поховали вбивцю і окупанта тихо і без шуму, але це обурило його матір Ольгу Лосєву. Вона хотіла, щоб її сина провели в останню путь "з почестями".

У той же час думки односельців загиблого загарбника розділилися. Одні казали нібито Лосєв "загинув за батьківщину" і "обмив гріхи своєю кров’ю", а також бідкалися, чого це в нього була така "скромна труна".

Інші ж односельчани нагадали, що Лосєв як був злочинцем, так ним і залишився. "Спалив двох мужиків за 5 тис. рублів, у колонії не сподобалося, вирішив продовжити в тому ж дусі в Україні? Що ж могло піти не так?", – писали вони.

Ліквідований окупант Євгеній Лосєв Telegram OSINT Georgia
Ліквідований окупант Євгеній Лосєв Telegram OSINT Georgia
Ліквідований окупант Євгеній Лосєв Telegram OSINT Georgia
Ліквідований окупант Євгеній Лосєв Telegram OSINT Georgia

Раніше повідомлялося, що власник ПВК "Вагнера" і "кухар Путіна" Євген Пригожин випустив на волю першу партію злочинців, яких він витягнув з-за ґрат в РФ в обмін на те, що вони підуть воювати проти України. Тих злочинців, що вже "відвоювали своє", випустили на свободу зі зняттям усіх судимостей.

Також Пригожин відзначився черговою порцією маячні про "зеків"-добровольців, яких він відправив воювати проти українців у складі своєї ПВК. На зустрічі з пораненими "зеками"-вагнерівцями він заявив, нібито втрата кінцівок або зору – це ще не привід їхати додому. Мовляв, якщо ногу відірве, можна "нову приварити".

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти