У ЄС відповіли на звинувачення Садового в узурпації влади у Львові

Садовий звинуватив опонентів у махінаціях / zn.ua

Політики стверджують, що хочуть стати до обов'язків, як вимагає закон.

Голова фракції європейської солідарності у Львівській міській раді Петро Адамик назвав безпідставними звинувачення новообраного мера Львова Андрія Садового, оскільки депутати лише хочуть виконати норму закону Про місцеве самоврядування.

Адамик написав у Facebook, що міська територіальна виборча комісія прийняла рішення про проведення сесії Львівської міської ради 24 листопада, а не 3 грудня, керуючись ст.46 згаданого Закону. У документі зазначено, що необхідно скликати першу сесію новообраної ради не пізніше, ніж через два тижні після реєстрації депутатів.

"Тобто ми, депутати, вимагаємо провести першу сесію відповідно до Закону», - написав політик.

Читати такожПорошенко після поразки у Львові продовжить атакувати Садового-політологАдамик рекомендував Садовому припинити розбурхувати суспільство і завершити передвиборчу кампанію.

"Депутати лише хочуть почати виконувати свої обов'язки, які їм доручили виборці. Ми не хочемо починати нову каденцію з порушення закону. Міський голова просто боїться, що втратить контроль над процесом у сесійній залі, оскільки для нього це незвично», - додав він.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти