У росіян шалені втрати: ЗСУ потужно "насипали" окупантам на Таврійському напрямку

ЗСУ потужно "насипали" окупантам / Колаж: Главред, фото: 3-я ОШб, Міноборони РФ

Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку упродовж доби виконали 1349 вогневих завдань.

Російські окупаційні війська за минулу добу втратили на Таврійському напрямку 289 осіб особового складу та 32 одиниці військової техніки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Telegram-каналі.

Як зазначив Тарнавський, артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку упродовж доби виконали 1349 вогневих завдань.

"За останню добу втрати ворога склали 289 осіб (безповоротні – 77, поранені – 208, полон – 4)", - написав командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія".

За даними командувача, за добу знищено 32 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 4 танки, 10 ББМ, 7 артилерійських систем і мінометів, 1 ППО, 1 БПЛА, 8 одиниць автомобільної техніки та 1 одиниця спеціальної техніки. Також було знищено 5 складів боєприпасів ворога.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що українські воїни під Бахмутом одним дроном знищили техніку окупантів на понад $5 млн. Так, бійці підрозділу CODE 9.2. одним ударним дроном перетворили на мотлох танк Т-80, гаубицю САУ 2С1 і танковий мостоукладальник МТУ-90.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ вперше прорвали головну лінію "оборони" військ РФ на південному сході. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal з посиланням на неназваного офіцера ЗСУ. Десантники ЗСУ ведуть бої з окупантами агресора Росії на їхніх укріплених позиціях на околиці Вербового Запорізької області, пишуть журналісти.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти