Соратниця Порошенка в Раді назвала Путіна х**лом

Вікторія Сюмар обізвала Путіна в Раді / УНІАН

Спікер Дмитро Разумков попросив нардепів вибирати висловлювання в стінах Верховної Ради.

Народний депутат від Європейської солідарності Вікторія Сюмар виступаючи з трибуни Верховної Ради назвала президента Росії Володимира Путіна х**лом.

Таку заяву нардеп зробила, коли розглядалося питання про акцію протесту під Офісом президента 20 березня.

"Подивилася ваше кіно від Нацполіції (відео про акції протесту під ОП - ред.) Ну просто страшно, спати не буду сьогодні. Почула там найстрашніше - Путін х**ло", - сказала Сюмар.

При цьому спікер Верховної Ради Дмитро Разумков моментально відреагував на заяву нардепа і зажадав вибирати висловлювання.

"Шановні колеги, давайте вибирати висловлювання в стінах Верховної Ради", - сказав Разумков.

На що нардеп ще раз повторила різку заяву на адресу президента країни-агресора.

Читати такожУ ЄС погодилися зі словами Байдена про Путіна- "вбивцю" і назвали причину

"Колеги, бачите, заперечення викликає Путін х**ло. У мене друге питання - а де ж ці двері постраждалі в ході цієї акції протесту? Це ж основна жертва цих протестів. Ми ж ціле засідання Верховної Ради зібрали вперше в історії, тому що у нас є така жертва, яка називається пофарбовані двері, які їздять тепер по телеканалах. Давайте цей треш доведемо до кінця. Не тільки постанову прийняти, а й зміни до Кримінального кодексу. Криміналізувати слово "лох". Щоб його не можна було писати", - заявила Сюмар.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Зазначимо, 30 березня Верховна Рада України зібралася на позачергове засідання, щоб заслухати керівників силових відомств про акції протесту під Офісом президента, від якої постраждала будівля ОП.

Як раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти