Зарплата за оцінку жартів шефа: у Києві шукають кандидата, який посміється над гумором директора

Сміятися над жартами шефа треба дуже голосно / ua.depositphotos.com

Посада секретна - ніхто не повинен знати, що працівник спеціально сміється над жартами директора.

Маркетингове агентство у Києві BDC Consulting опублікувало вакансію, яка називається CEO Joke Assistant. Завдання майбутнього співробітника - голосно сміятися над жартами директора компанії, розширюючи коло шанувальників гумору керівника. Причому посада офіційно називатиметься "менеджер з інновацій". Ніхто, крім HR, не повинен знати, що людина отримує гроші за таку роботу.

Вакансія розміщена на сайті пошуку роботи Work.ua. Примітно, що вона з'явилася ще 12 січня, і, судячи з усього, кандидата, який підходить на цю посаду, наразі не знайшли.

У вакансії написано, що головний виконавчий директор компанії вважає свій гумор "приголомшливим", проте в загальних чатах на його жарти реакції немає. Культура компанії через це страждає, а співробітники, схоже, залишаються без бонусних виплат. Тому терміново шукають людину, яка підтримає віру керівника у власний талант.

СЕО компанії - захоплена людина "з приголомшливим почуттям гумору" — як він каже сам. Наш керівник сильно хвилюється, коли на його жарти в загальних чатах немає реакцій. Ці хвилювання осідають важким вантажем на культурі компанії, а також бонусному фонді, у зв'язку з чим ми терміново шукаємо людину, яка підтримуватиме настрій керівника і його віру в іскрометний талант", - вказується в описі пропозиції про роботу.

Головні обов'язки кандидата - реакція на жарти керівника в робочих чатах, на зустрічах, а також підтримка бесід на тему криптовалют. Причому сміятися треба голосно. Аудіозапис сміху слід прикріпити до відгуку.

Більш того, потрібно буде працювати над пошуком співробітників, лояльних до гумору СЕО.

Підкреслюється, що вакансія секретна. Офіційна посада співробітника - менеджер з інновацій, і ніхто не повинен здогадуватися, які справжні завдання працівника. Договір про нерозголошення інформації, який передбачає великі штрафи, підписується в обов'язковому порядку.

Читайте також:

Новини заразКонтакти