"Скинули шкуру і побігли": на Запоріжжі окупанти прожогом тікають від контрнаступу ЗСУ – ЗМІ

На Запоріжжі окупанти прожогом тікають від контрнаступу ЗСУ, лишаючи свою військову форму/ скрін

Російські загарбники залишають свою військову форму і намагаються втекти подалі, тому що бояться наступу українських військових.

На окупованій частині Запорізької області російські загарбники почали втікати із захоплених населених пунктів, очевидно, передчуваючи наближення початку українського контрнаступу.

Окупанти знімають свою військову форму, на якій немає будь-яких нашивок чи розпізнавальних знаків, і залишають її у різних схованках перед тим, як утекти.

Один із таких випадків зафіксували у селі Очеретувате Токмацького району. Про це повідомляє "Обозреватель" із посиланням на свої джерела.

Видання оприлюднило відео із залишеною формою російських окупантів, яке зняли очевидці у колишньому лігві росіян.

"За кілька днів до цього солдати з'їхали, а деякі, мабуть, втекли. Бояться контрнаступу", – розповіли очевидці.

На Запоріжжі окупанти тікають від контрнаступу ЗСУ, залишаючи свою військову форму/ скрін

Дивіться відео, як російські загарбники залишили свою форму, щоб втекти від контрнаступу ЗСУ.

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!

В окупантів паніка через контрнаступ ЗСУ

Раніше повідомлялося, що росіяни бояться прийдешнього наступу ВСУ – пропагандисти і дружини офіцерів вже почали панікувати. Про це розповів політичний і військовий експерт, колишній командир взводу батальйону "Айдар", директор Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.

Також Дикий зазначав, що захисники України зараз готуються до контрнаступу і намагаються "промацати", де на лінії фронту є слабкі місця в обороні російської окупаційної армії. Чи вдаватимуться росіяни до "жестів доброї волі", залежатиме не від характеристик окопів загарбників, а від того, хто у них сидить.

Керівник ГУР Кирило Буданов розповів, що російські військові, політики та бізнес-еліти мають розбіжності та суперечності щодо війни в Україні. За його словами, військова поразка РФ може змусити росіян вийти на протести проти влади.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти